2777
2789

از وقتی گفتن جنگه گفتن حمله میکنن تن و بدنم مبارزه خدا شاهده تو شهر غریبم کسی ندارم اینجا فقط خودمم صبح تا شب تو خونه تنها هی میکن موشک میزنن جنگه کوفته زهرماره الان دراز کشیده بودم صدای وحشتناکی اومد که تو عمرم نشنیدم دقیقا بلندیش مثل موشک بود فقط عین برق پریدم گفتم یا خدا رحم کن که صدا تموم شد به والله کمرم داره می‌شکنه ازون موقع از درد قلبم تیر می‌کشه الهی خدا نگذره ازشون الهی الهی خدا نگذره خدایا خودت کمکون کن 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدش جنگ نمیشه ایران روسیه و کشورهای دیگه گفتن حمله کنه ایران ما هم حمله میکنیم پس کاری نمیتونن بکنن

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یجایی دیگه یکی دیگه مرده ایرانیا جوگیر شدن این همه ادم تو کشور خودمون شهید شدن چند روز پیش کارگران معدن یدونه تسلیت اعلام نکردن الان واسه اون اخونده چند روزه عزای عمومیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عزیزم منم همین حال رو دارمیه پسر ۷ساله دارم و همش نگران اونم....با هر صدایی میپرم

به خاطر بارداریم ترس وحشتناکی گرفتم از صدای دیوار میترسم از همه دورم بخدا گریه میکنم الان از ترس خدا نگذره از باعث بان ی شون که من حامله الان از ترس پاهام قفل کرده

یجایی دیگه یکی دیگه مرده ایرانیا جوگیر شدن این همه ادم تو کشور خودمون شهید شدن چند روز پیش کارگران م ...

الهی خدا تن و بدنشون رو بلرزونه که بدبختی فقط واسه ما مردم بدبخته آخه سرتون تو چیز خودتون باشه فقط بلدن تن و بدن مارو بلرزونن

به خاطر بارداریم ترس وحشتناکی گرفتم از صدای دیوار میترسم از همه دورم بخدا گریه میکنم الان از ترس خدا ...

حق داری عزیزم

سعی کن روزی سه چهار بار تنفس شکمی داشته باشی

استرس گرفتی آب یخ بخور

عزیزم نترس طوری نمیشهاسترس برات خوب نیستبارداری برای منم دعا کن خدا بهم بچه بده🥲

ان شاالله مامان بشی ولی ...اینجا جای بچه آوردن نیس😭 میترسم حرف دلمو بگم تعلیق شم ولی افسوس

2810