2777
2789
عنوان

شوهرمو دوست ندارم

146 بازدید | 6 پست

منو شوهرم باهم آشنا شدیم ازدواج کردیم

ولی بعدش متوجه شدم اصلا درست نشناختمش

ما اصلا باهم تفاهم نداریم و مم نمتونم حتی الکی تاییدش کنم

کلا احساس میکنم کاراش حرفاش اصلا پسندم نیس

مثلا بگم چ مدلیه میدونه ی سری کارا ی سری حرفا حرفمو در میاره بیشتر انجام میده 

شوخیای مسخره میکنه

بلد نیس چید کجا بگه چید نجا نگه

ولی در نهایت بلده اعتماد بنفس منو از مم بگیره

همش بهم بگه چرا اینجوری 

چرا شبیه گیرایی  تو مریضی برو دکتر 

ی طوری که انگار من ضعف دارم

حال دلم کنارش خوی نیس ب طلاق فکر میکنم ولی ی بچه دارم واقعا میترسم از بعل طلاق امروزی‌ها

من خیلی نو دوران مجردی برو بیایی داشتمو ابهتی داشتم آخرسر رفتم با یکی ازدواج کردم سبک با عقل ناقص

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

فکر می‌کنی دوسش نداری دوستش داری اما کمه. زیاد دوسش نداری هر چی باشه آدم همسرش را دوست داره.همه دلشون صمیمیت زیاد و عشق زیاد میخواد ولی سر یه سری مسائل که شوهر می‌ره روی مخ آدم از دوست داشتنه کم میشه و از اون طرف اذیت میشیم

عزیزم مشاوره لازمی ..بلاخره از دو فرهنگ متفاوت زیر یه سقفین باید تراپیست درست و درمون بری ..تو آشناییت دخترای این دوره باید ببینن مد نظرشون دقیق چیه .مثال یکی دوست داره همسرآینده ش شسته ورفته باشه یعنی ترو تمیز تو آشناییت تو سرقرار اینا متوجه میشین اگه ادکلنش کم و زیاد شه یهو بیاد بگه لباسم اتو نشیدم بخاطر تو زود اکمدم از این حرفا نداریم یه شیک پوش در اسرع وقتش اینکارارو میکنه ادکلنش باید تا چند فرسنگی بیاد که متو جه حضورش بشین ..