2777
2789

از سشنبه غروب مدفوع بچه ام سبز شده قبلا بعضی اوقات اینجوری میشد و زود خوب میشد ولی اینسری هم خیی سبزه مثل پوست خیار، ویزیت انلاین گرفتم گفته حساسیت به پروتئین گاوی داره چون پی پیش مخاطیه، یجا خوندم اون بچه تایی که شیرمادر میخورن مخاطی هست،بغیر مخاطی بودن و رنگ سبز هیچ علامت دیگه ای نداره، نه اگزما داره، نه بیقراری داره، نه خون تو مدفوع داره وزنگیریش هم خوبه استفراغ جهشی هم نداره، خودمم هیچ لبانیاتی نمیخورم، فقط همون سشنبه غروب ویفر خوردم تا دیروز غروب که توش شیر خشک داشت به اون مشکوکم، شما تجربه اینجوری داشتین چیکار کردین؟ 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
حساسیت پروتئین گاوی
2
66%
تغذیه
1
33%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم  الرزی گاوی بود ..و دقیقا علایمش همین دوتا بود..و اینا مدفوعشون توش خون مخفی هست یعنی با چشم دیده نمیشه ...اگر رعایت نکنی هم ب مرور زیاد میشه تا جایی ک خون واضح میبینی ...برای تشخیصش ی ازمایش مدفوع میگیرن ...

شیر خشک نمیدی؟

احتمالا  تن ماهی فست فود سوسیس کالباس ذرت سویا نخوردی

بله مشخصه ک الرژیه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
شما دماغتو تمیز نمیکنی؟؟اگه یه نفر جلوت دماغشو تمیز کنه نشونت بده واکنشت چیه؟

دماغ تمیز کردن با این فرق داره، بعد انتخابش دست خودت بود میتونستی نبینی