2777
2789
عنوان

لطفا به این مادر خسته و ناامید کمک کنید کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست

عرق نعنا پاستوریزه بگیر یه قاشق چایخوری با آب یه قاشق چایخوری آب جوشیده ترکیب کن یه سی سی بده بخوره آب رو آتیشه بخدا این دکترا هر چی میری یه دارو دیگه میده برای یه چیز خوبه برا صد تا چیز بد. من با همینا سه تا بچه بزرگ کردم. 

در ضمن بچه شما اصلا آلرژی نداره چون آلرژی با دفع خون و کهیر روی بدن همراهه

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بده من برات بزرگش میکنم یکسالش شد بهت برمیگردونممادرچنارتا بچه هستم وبا تجربه دلم بازم بچه خاست ولی ...

😂😂اخی عزیزم‌

چقدر‌ تو‌مهربونی اخه بعد یکسال دیگه‌منو‌نمیشناسه😂

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️
عرق نعنا پاستوریزه بگیر یه قاشق چایخوری با آب یه قاشق چایخوری آب جوشیده ترکیب کن یه سی سی بده بخوره ...

اخه عزیزم‌من‌گریه های انچنانی نداره یعنی ممکنه‌کولیک‌داشته‌باشه؟

منم پسرم رفلاکس دلشت کولیک هم داشت بخ شدت تا ۴ ماه گریه می کرد خیلی هم بالا می اورد بازدتحمل کنی به ...

بعد ۴ماه اوکی شد؟

رفلاکس به دلیل آلرژی ه

با استرس مادر بیشتر میشه

ب وزن فک نکن چون اگه شیر مناسب آلرژی ش بدی وزن میگیره مناسب نباشه وزن نمیگیره و باز باید عوض کنی

دخترم تا ۱۰ ماه نان ال اف خورد ک اواخر قوطی ای ۳۱۰ بود و کمرمون شکست برا تهیه ش روزی ۱ قوطی می‌خورد

شیرهای رژیمی قیمتشون آزاده اینو از کسی ک میدونه بپرس باید چیکار کنی

خداروشکر اون روزای سیاه فاموتیدین دادن بالاخره تموم شد

هر شب ب۱ بخور برای اعصاب و بی خوابی ت

❤️‍🔥
رفلاکس به دلیل آلرژی هبا استرس مادر بیشتر میشهب وزن فک نکن چون اگه شیر مناسب آلرژی ش بدی وزن میگیره ...

عزیزم‌کی مشکلش حل شد؟چندوقتش بود بمن فقط نکسیوم دادن

اخه میگن رفلاکس الرژی و  رفلاکس فیزیولوژیک‌دونوع‌متفاوتن

عزیزم‌کی مشکلش حل شد؟چندوقتش بود بمن فقط نکسیوم دادناخه میگن رفلاکس الرژی و رفلاکس فیزیولوژیک‌دونوع ...

وقتی کاملا نا امید بودم
رفلاکس راهی نداره فقط صبر و تحمل کن
نزدیک یک سالشه دارم بی خوابی میکشم اما خودش عذاب نمیکشه منم یکم میتونم برا خودم نفس بکشم
اگه شرق تهرانی دکتر خوب برا رفلاکس بهت معرفی کنم

❤️‍🔥
وقتی کاملا نا امید بودمرفلاکس راهی نداره فقط صبر و تحمل کننزدیک یک سالشه دارم بی خوابی میکشم اما خود ...

یعنی رفلاکسشم‌خوب شد بازم خواب نداره خواهر؟😢

همون یکی دو دقیقه ک بچه در روز می‌خوابه چشم بند بزن حس خواب بگیر داستان فعلا ادامه داره آهن بخور

تاکی اخه تاکی بخدانمیکشم😓