2777
2789
عنوان

بچه های شما که مدرسه میرن شبا ساعت چند میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 68 پست
خب ساعت ۱۰ واسه دختر ۱۵ ساله زوده 😐

من دبیرستان بودم قبل از ۱۰ میخوابیدم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
خب ساعت ۱۰ واسه دختر ۱۵ ساله زوده 😐

تو چ کصخولی هستی دیگ 

دخترت ۷ دیگ پا میشه بره مدرسه 

۱٠ بخوابه میشه ۸ یا ۹ساعت خواب ک استاندارده 

وای من ترو میشناسم تاپیک هاتم فک کنم چن بار دیدم خیلی ازت بدم میاد یجوری 

اولا اصا زن عاقلی نیسی مث بچه هایی 

دوما اصا حرف بقیرو قبول نداری اینجوریه ک انگاری حرف حرفه خودته(عیوق)  ثانیا خیلیی رو مخمی همشم یریزززز بیش از حد از پوکر استفاده میکنی انگار همیشه متعجبی و اصا مهربون نیسی و خانم محترمی هم نیسی من اینجوری میشناسمت و از شانس گندم هروقت میام نی نی سایت ی عنوانی رو باز میکنم تاپیک توعه چن بار اینجوری شده اه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحتی نداره شما به عنوان یه مادر اصلا کارت درست نیست بچه هاتو عادت دادی به دیر شام خوردن و دیر خوا ...

ولش کن بابا    افتخار هم میکنن به سبک زندگی شون

قبول نمیکنن  اشتباه

خودشون  لالا  تا 13 که بچه بیاد

بچه هم  تو کلاس خمیازه  تا ظهر 

تو چ کصخولی هستی دیگ دخترت ۷ دیگ پا میشه بره مدرسه ۱٠ بخوابه میشه ۸ یا ۹ساعت خواب ک استاندارده وای م ...

درست حرف بزن شخصیت نداری ؟ 

دخترم ۱۵ سالشه بچه نیست که تایم خوابش دستم باشه بزنم تو گوشش بگم بخواب 

دل به دل راه داره منم از تو بدم اومد معلومه کی عاقله و کی نیست 

وقتی من تاپیکم یچیز دیگه هست و راجب روند زندگیم سوال نپرسیدم اره حرف بقیه رو قبول نمیکنم 

خانم محترمی نیستم ؟ خدا رو شکر روزانه چند نفر میگن خانم محترمی هستم 

بعدش به حرف تو عه مگه ؟ 

خب نیا تو تاپیکام منم از تو بدم میاد 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
ولش کن بابا افتخار هم میکنن به سبک زندگی شونقبول نمیکنن اشتباهخودشون لالا تا 13 که بچه بیادبچه ...

😑واقعا نمیفهمید زندگی هر کسی به خودش مربوطه ؟؟؟ دختر من میاد ظهرا می‌خوابه 

وقتی خودش دوست نداره زود بخوابه بزنم تو سرش ؟؟؟؟ شرمنده من مادر سختگیر نیستم 

تو چ کصخولی هستی دیگ دخترت ۷ دیگ پا میشه بره مدرسه ۱٠ بخوابه میشه ۸ یا ۹ساعت خواب ک استاندارده وای م ...

هر چقدر حرف درست را بهش میزنن بازم میگه عنوان تاپیک فلان بوده و ...سر ارایش و ناخن کاشتن دخترش هم خیلی گفتن اینکارا برا بچه ۱۵ساله خوب نیست بازم حرف خودش را میزد .سر معلم های دخترش همین طور .سر دعوای دخترش با پسرا هم همین طور همه میگفتن خودتون بهتره دخالت کنید می‌گفت نه دخترم باید بره با پسرا کتک کاری کنه ...سر ساعت غذا خوردن و خوابیدن بچه ها هم همین طور همش میگه عنوان تاپیکم این نبود و استیکر پوکر می‌ذاره ...واقعا بر خلاف این کاربریش نه تنها زرنگ نیست آصلن عاقل هم  نیست با این طرز فکرش ...

ولش کن بابا افتخار هم میکنن به سبک زندگی شونقبول نمیکنن اشتباهخودشون لالا تا 13 که بچه بیادبچه ...

اتفاقا منم تو تاپیک شام بهش گفتم خییلی به دخترت ضربه میزنی بچه ای که ساعت ۲شب بخوابه تو مدرسه آصلن تمرکز حواس نداره .در ضمن خواب خیلی همهمه بهم ریختن زمان خواب هورمونهای بدن را بهم میزنه و تا چند سال بعد اثرش  مشخص میشه بعد میگه خودمون تا ساعت ۱و۲بعداز ظهر خوابیم ...آخه اون بچه ای ساعت ۱میرسه خونه گشنه و تشنه ...کی میخواد غذا بپزه...واقعا این طرز زندگی کلن از پایه و اساس بسسسیییار غلطه و باعث مشکلات روحی و جسمی میشه..البته به خودش مربوطه .می‌دونم الام میاد کلی حرف میزنه و میگه زندگی خودمه .

😑واقعا نمیفهمید زندگی هر کسی به خودش مربوطه ؟؟؟ دختر من میاد ظهرا می‌خوابه وقتی خودش دوست نداره زود ...

زندگی ات  به خودت مربوط    خیلی هم سبکش عالی  خوشباشی

ولی  وقتی  میای  از غذا خوردن تا لحظه پس دادنش و... تو سایت  عمومی از بیکاری  گزارش میدی       هر کس دوست داره نظرش میگه      حالا برو   یک مرغ بزار شاید تا ساعت 4  یک ناهار به اون بنده خداها  دادی

زندگی ات به خودت مربوط خیلی هم سبکش عالی خوشباشیولی وقتی میای از غذا خوردن تا لحظه پس دادنش ...

چه ربطی داره من سوالم چیز دیگه ای بود 

بعدش ناهار هم خورده بودیم اون تایم 😂 تو نگران نباش 

والا خانواده من از این سبک خیلی راضین