2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بپرس

فردا قرار روی پرونده رضایت بدیم

هردوطرف

طرف مقابل خیلی زرنگه چه چیزی رو توی متن رضایت نامه نباید قبول کنم 

اصلا جیزی نمیدونم راهنمایی جامع وکامل میخوام

ممنون

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
سلامبفرما

سلام 

فردا قرار روی پرونده رضایت بدیم

هردوطرف

طرف مقابل خیلی زرنگه چه چیزی رو توی متن رضایت نامه نباید قبول کنم 

اصلا جیزی نمیدونم راهنمایی جامع وکامل میخوام

ممنون

فردا قرار روی پرونده رضایت بدیمهردوطرفطرف مقابل خیلی زرنگه چه چیزی رو توی متن رضایت نامه نباید قبول ...

موضوع چیه کلا

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

موضوع ضرب وجرحتوهین فحاشی تهمت

متن رضایت نامه دست قاضی دادسراس شما فقط امضا میزنید ،شروط رضایت رو هم علنا واضح میگید قاضی مکتوب میکنه و تمام خیلی پیچیده نیس

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

[QUOTE=355557181]

ازطریق دفتر خدمات قضایی میخوایم اقدام‌کنیم

میترسم رضایت بدم چیزی بلد نیستم

طرف مقابلم توی رضایت نامه خودش  سواستفاده نکنه ازم 

نمیدونم چطور توضیح بدم

[QUOTE=355557181]ازطریق دفتر خدمات قضایی میخوایم اقدام‌کنیممیترسم رضایت بدم چیزی بلد نیستمطرف مقابلم ...

هنوز تومرحله اقدام هسبن ،طوری نیس باهم برید همزمان رضایت بدین ،تو متن رضایت بگو طبق توافق طرفین ،ب شرط رضایت متشاکی بنده هم از شکایت خود در شعبه فلان متصرف شده ام