2777
2789
عنوان

زندگی در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 58 پست
سلامت باشین ان شاااااااااااااااااااالله قسمت شما 😍

ان شاءالله 🤲

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خرید ان شالله...حدود ۳ ت بودجه داریم.ترجیحا می‌خوایم سه‌خواب باشه

خمون طرفای قاسم آباد بگردین ولی دنبال ۳خواب نباش عزیزم.

فکر نمیکنم با این بودجه بتونی ۳خواب بگیری مگه اینکه حاضر شی بری محله های پایین که حالا اسم نمیبرم.

یکی از اقوام ما پارسال ۹۰متری تو قاسم اباد خرید ۲.۷۰۰

خمون طرفای قاسم آباد بگردین ولی دنبال ۳خواب نباش عزیزم.فکر نمیکنم با این بودجه بتونی ۳خواب بگیری مگه ...

خیلی ممنونم 😘

چون تو الهیه ۳ خواب با ۲۸۰۰ بود و برام عجیب بود چرا اونجا اقد آرزومه😅

دلیلش چیه؟

خیلی ممنونم 😘چون تو الهیه ۳ خواب با ۲۸۰۰ بود و برام عجیب بود چرا اونجا اقد آرزومه😅دلیلش چیه؟

جاش بافت جدید بالای شهره اما از حرم و مراکز خرید و...خیلی دوره همون مسلم و کامیاب و گاز و...کلا سمت حرم بگرد اگه کوچیکتر میخوای ووسیله نداری چون اطراف حرم گرونتره اگه هم بزرگ میخوای همون الهیه و...خوبه بد نیست

جاش بافت جدید بالای شهره اما از حرم و مراکز خرید و...خیلی دوره همون مسلم و کامیاب و گاز و...کلا سمت ...

اطراف حرم خیلی شلوغه و آسایش و شلوغی هم ک مخالف همه

ادمم ک هر روز خر روز حرم نمیره

قاسم اباد جاییه ارومیه و ب امکاناتم نزدیکه برای خرید و همه چیز خوبه

احتمالا ۲۰سال ساخت بوده یا شاید جای خوبی نبوده.

خوب عجیبش برام همین بود که نوساز بودن و با متراژ ۱۲۰ اینا و حتی سند دار هم هستن ...

بزنی تو دیوار میاره بالا.

برا همین دنبال یه مشهدیم ببینم این الهیه کجاست🤣

چرا نوساز با کلی امکانات ارزونتر از بقیه جاهاست

اطراف حرم خیلی شلوغه و آسایش و شلوغی هم ک مخالف همهادمم ک هر روز خر روز حرم نمیرهقاسم اباد جاییه ارو ...

درخواست دادم اگه دوست داشتین قبول کنین بعدا دوباره مزاحمتون بشم؟

برا مشورت؟

من ۱۲ سال مشهد زندگی کردم.. والا بهترین جای مشهد از نظرم ۳۰ متری طلابه😄 یه بازار کامل از همه چیز..یکی از بازار اصلی مانتو و لباس و کیف و کفش اونجاست. نزدیک حرم.. دسترسی راحت به اتوبوس و مترو و راه آهن و ... 

2810