2777
2789
عنوان

خیلی مهمه به کمک فوری احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 56 پست
شیر خودت بهترین داروه عزیزممممم نه جوشونده نه عسل نه نبات ندیا انداسترون نداری همرات؟این ویروسع منم ...

نه این دارو رو ندارم حالا اگر ادامه داشت فردا حتما میرم دکتر کلا برمی‌گردم شهرمون ترسیدم امشب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه این دارو رو ندارم حالا اگر ادامه داشت فردا حتما میرم دکتر کلا برمی‌گردم شهرمون ترسیدم امشب

نترس یع کم بیدار بمون 

یه چیزی بگم بهت...

همیشه از شهرت که خارج میشی باخودت داروی سرماخوردگی ببر 

چون بچه داری 

و ..هوای روستا با شهر خیلی فرق داره 

ناراحت نشی از حرفم🙂🙃

نترس یع کم بیدار بمون یه چیزی بگم بهت...همیشه از شهرت که خارج میشی باخودت داروی سرماخوردگی ببر چون ب ...

نه عزیزم ولی برداشتم مث استامینوفن و ضد سرفه ولی داروی ضد تهوع نداشتم فکر نمی‌کردم اینجوری بشه

هیچوقت ب بچه زیر دو سال سیتریزین ندی.

دیفن هیدرامینم با سیتریزین تداخل دارویی داره ندی بهش.

یکم معدش سنگین شد ک بالا اوورد چیزی نیس.نباید اینموقع تخم مرغ ب بچه بدی چون سنگینه.

اتفاقا بالا اووردن خوبه معده سبک میشه و راحتتر میخوابه.

تا صبح هی بیدار شو چکش کن تبش نره بالا و شیر خودت براش بهترین داروعه هی بهش شیر بده ک سرماش زودتر خوب شه.

کهنه خیسم هیچوقت رو پیشونیش نذاری برای پایین اووردن تب.

فقط یکم شکمشو خنک کن.خنکیشم در حدی ک اذیت شه گریه کنه نباشه.

ان شالله خوب میشه.

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
سلام عزیزم نی نی تون بهتره؟

سلام گلم ممنون جویای احوالش شدی اره دیگه دیشب هرچی تو معده اش داشت بالا آورد سه دفعه شد بعد راحت گرفت خوابید خیلی خوایم بود بهش ولی صب پاشد خوب بود 

سلام گلم ممنون جویای احوالش شدی اره دیگه دیشب هرچی تو معده اش داشت بالا آورد سه دفعه شد بعد راحت گرف ...

خوبه خداروشکر نترس 

همون بوده دیگه تموم شد 

ویروسه 

پسرمنم دقیقا ۳بار بالا آورد بعد بی اشتها شدفقط 

خوبه خداروشکر نترس همون بوده دیگه تموم شد ویروسه پسرمنم دقیقا ۳بار بالا آورد بعد بی اشتها شدفقط

فک کنم خودم و پسرم سه سالمم گرفتیم من که همش عطسه میکنم و چشام قرمزه پسرمم دماغش راه افتاده دارو خوردیم تا ببینم بهتر میشیم