2777
2789
عنوان

پسرم سه ساله پیش تصادف کرد

242 بازدید | 10 پست

خداروشکر چیزی نشدفقط روی صورتش چندتا جای بخیه و زخم داره .اونموقع یه پمادی زدم ولی انگار به پوستش نمیساخت دیگه همسرم گفت بزاربزرگ بشه میبریم لیزر .الان هفت سالشه نمیدونم چندساله دیگه هم بگذره لیزر جواب میده یا نه .چندوقته خیلی ناراحتشم چون میدونم خیلی گذشته پماد جوابگو نیس شما تجربه ای دارین ؟

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 

عزیزم بزرگ تر ک بشه زخم کوچیک میشه رنگ پوستش میشه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ببر دکتر پوست سوال کن شاید پماد داد، من پسرم خورد زمین صورتش جای بخیس دارم میزنم فعلا که جاش هست

براش شمام قدیمیه؟

نه من تقریبا یه ماه ایناس، چند مدل ترمیم کننده گرفتم پرسیدم یع دونه آمریکایی گفتن خوبه اون گرفتم ده ...

اگه اونجوریه میره

اگه اونجوریه میره

نمیدونم اولاش که بخیشو کشیدم قلمبه بود زیردستم  الان انگار داره صاف میشه ولی جاش هست هنوز. واقعا مادر بودن سخت ترین چیز دنیاس، هی استرس و عذاب وجدان. تا الان داشت خودشو می‌کوبید در و دیوار کم بلا سر خودش نمیاره🤦‍♀️

نمیدونم اولاش که بخیشو کشیدم قلمبه بود زیردستم الان انگار داره صاف میشه ولی جاش هست هنوز. واقعا ماد ...

دقیقا تو منی میدونم چی میگی