2777
2789
عنوان

درد زیر شکم هفته پنجم بارداری

170 بازدید | 12 پست

سلام مامانهای عزیز

کسی تجربه ای داره؟

هفته ۵امم و ۳ روزه زیر شکمم درد میکنه  مثل انقباضات پریودی .

خوابیدنی یا دراز کشیدنی  زیاد حسش نمیکنم ولی تا بیدار میشم و سرپا میشم دردام زیاد میشه.

تا این ۳روز قبل هیچ علائمی جز نفخ شدید و تکرر ادرار و سینه درد نداشتم ، ولی امروز ۳روزه درد شکمی دارم و امروز بیشتر شده.

دکتر ۴روز پیش رفته بودم سونو و آزمایشات ۳ماه اول رو نوشت و گفت این ماه انجام بدم، منم میگم هفته ۸ام برم سونو تا قلبش تو سونو مشخص باشه

تا این حد طبیعی هست؟

الهی مرا آن ده که آن به...

دردش درحد پریودی باشه طبیعیه فقط استراحتت زیاد باشه تو سه ماه اول ولی اگه بیشتر از دردپریودیه برو دکتر شیاف بهتون میده خوب میکنی الان سونو رفتن فقط استرس واسه خودته چون تو این هفته چیزی مشخص نمیشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دردش درحد پریودی باشه طبیعیه فقط استراحتت زیاد باشه تو سه ماه اول ولی اگه بیشتر از دردپریودیه برو دک ...

آره انگاری پریودی روزهای اولمه همیشه ۲ روز اول درد داشتم ، امروز دردم یکمی بیشتر شده

بتا دکتر چند بار چک کرد گف خوبه و مشکلی نیس و آزمایشات دوره ای نوشتن .

سوگلی جون شما هفته چندی؟

نگران نباش. سریع از جان بلند نشو. موقع بلند شدن از دستت کمک بگیر که به عضلات شکمت فشار نیاد. از تخت ...

متاسفانه خودمم حدس می‌زنم از بلند شدن از تخته!

عادت دارم پاهامو میارم بالا و پرت میکنم تا بلند شم 😢😥

یهو هول میشه و یهویی میپرم و بعدش یادم‌میفته باید مراقب میبودم 🥴

آره انگاری پریودی روزهای اولمه همیشه ۲ روز اول درد داشتم ، امروز دردم یکمی بیشتر شدهبتا دکتر چند بار ...

اگه بااستراحت دردت بهتر میشه سعی کن زیاد سرپا نباشی انشاالله بارداری خوبی سپری کنی..۱۹هفته و۲ روزمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه بااستراحت دردت بهتر میشه سعی کن زیاد سرپا نباشی انشاالله بارداری خوبی سپری کنی..۱۹هفته و۲ روزمه

خوشبحالت ۳ماهتو رد کردی  ، ان شاءالله بارداری سالمی داشته باشی و نینیتو ب سلامتی بغلش بگیری عزیزم 🩷

مرسی عزیزم 🌷

خوشبحالت ۳ماهتو رد کردی ، ان شاءالله بارداری سالمی داشته باشی و نینیتو ب سلامتی بغلش بگیری عزیزم 🩷 ...

ممنون گلم هنوز وقت داریم فعلا منم هرکی تیکرشو ببینم از من جلوتره میگم خوشبحالش داره به اخراش میرسه ماصبرمون کمه وگرنه ۹ماه زود میگذره به امیدخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون گلم هنوز وقت داریم فعلا منم هرکی تیکرشو ببینم از من جلوتره میگم خوشبحالش داره به اخراش میرسه م ...

😄

آره دقیقا 👍

کاش استرس و نگرانی نداشت و خوش میگذشت

خوب بودما این درده کمی پکرم کرده