2777
2789
ارایش و عمل کمک به زیباتر نشون دادن اجزای چهره اس مثل وقتی که یه لباس خوبو اتو میکنیم‌ و باعث میشیم ...

بیبی من تو آینه همینم بیرون همینم وقتی هر کی منو دیده گفته خیلی خوشگلی چه غریبه چه آشنا پس یعنی خوشگلم خداروشکر عمل هم نکردم فقط فیلر لب و چونه زدم نمسدونم چرا انقدر گارد دارن زنا در مقابلم

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

به نظرم کسی که جای عمومی عکس میذاره و نظر میپرسه باید منتظر انتقاد دیگران باشه البته این انتقاد نبای ...

به اون بدبخت یه توهین هایی کردنا 

نظرش در مورد اندام بود شروع به توهین به قیافش کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا خیلی خوشگل بود حتی فیلترم داشته باشی باید زیر بنای خوشگلی داشته باشی والا عکسا با هم نمیخوند م ...

دروغی ندارم بگم خوشحالم که گفتی میخوره ۲۳سالم باشه 👌🥺

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
به اون بدبخت یه توهین هایی کردنا نظرش در مورد اندام بود شروع به توهین به قیافش کردن

نه خب هر کسی یه قیافه ای داره 

یه هیکلی داره 

رنگ پوست 

و و و 

توهین به هر کدوم از اینا از نظر من جالب نیست 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
چرا عکسات باهم نمیخونه عکس بالایی صورتت بیصیه اینجا گرد

چیزی به اسم زاویه عکس هست بارها عکس گذاشتم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بیبی من تو آینه همینم بیرون همینم وقتی هر کی منو دیده گفته خیلی خوشگلی چه غریبه چه آشنا پس یعنی خوشگ ...

قطعا زیبایید که دیگران هم بهتون این حسو دارن..اما حیف نیست زیباییتون زیر این فیلترهای مصنوعی پنهان شه.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
نه خب هر کسی یه قیافه ای داره یه هیکلی داره رنگ پوست و و و توهین به هر کدوم از اینا از نظر من جالب ن ...

دقیقا 

والا نمیدونم این خوشگلی چی داره بابا صورت زیبای ظاهر هیچه 

ادم باید سیرتش زیبا باشه

چرا عکسات باهم نمیخونه عکس بالایی صورتت بیصیه اینجا گرد

منم‌ همین نظر و داشتم فرم صورت، فرم‌ چشم تو عکس ها باهم فرق داشت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه کرمی استفاده میکنی اسی پوستت خیلی خوبه

روز مره صدافتاب رنگی سان سیف با کمی کانسیلر

مهمونی کرم پودر گابرینی کرم پودر خیلی کم‌ میزنم‌ فقط مهمونی 

منم‌ همین نظر و داشتم فرم صورت، فرم‌ چشم تو عکس ها باهم فرق داشت

فرم چشمم چون کات کردم و زوم خب بزرگ تر افتاده طبیعیه