2777
2789
نه هرچی میزنم جوش درمیاد تازه دکتر مجازیه همینارو گفت بزن ک گفتم بت

روتین پوست چرب باید استفاده کنی اگ دوست داشتی بهم پیام بده من مشاور پوست هستم راهنماییت میکنم 09963140715

اگه دنبال شغلی هستی که دستت تو جیب خودت باشه پیام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از داروخونه تهیه کنیم

نه عزیزم محصولاتی ک گفتم محصولاتی هست ک خودم استفاده کردم و معرفی میکنم دوست داشتی بهم پیام بده من مشاور پوست هستم مشاوره رایگان بهت میدم راهنماییت میکنم چ چیزایی مناسب پوستت هست هرچیزی نزنی پوستت اسیب ببینه 09963140715

برای اینکه صورتم اب بیفته افتاب سوخته شده منافذ داره جوش و جاجوش داره ی صورت اب دار سفید میخام

باید ابرسان استفاده کنی سرم ها درمان عارضه چروک و لک اینا میکنن بسته ب کارشون چقد میخوای هزینه کنی برا پوستت تا مناسبش بگم

اخه گوشی ندارم بالب تابم میشه همینجا بگی

اپلیکیشن که بشه توش پیام بدیم داری؟ میخوام عکس محصول بهت نشون بدم و عکس قبل و بعد کسایی ک استفاده کردن 

قیمت برام مهم نیست فقط خوب و تاثیرگذارباشه

اگ ابرسان توپ و عالی بخوایی یه ابرسان دارم داخلش ذرات طلا 24 عیار داره قیمتش 890 هست ولی بشدت عالیه چروک های ریزی ک داره دور چشم یا خط لبخند ایجاد میشه هم از بین میبره بشدت پوستو مرطوب و مث پوست بچه میکنه 

اره عزیزم ممنون میشم بگی ولی پوستم فکنم مختلط باشه

یه لینک برات میفرستم پرش کن تا بهت کمک کنم بفهمی تیپ پوستت دقیق چیه چون اگ تیپ پوستی رو اشتباه تشخیص بدی جواب دهی بر عکس میشه