2777
2789

پسر داییم. کل بدنش تاوله. میگن ممکنه بیماری ژنتیکی پروانه ای باشه چون قبلا هم سابقه داشتیم توی ده پونزده سال پیش.. 

دعا کنین اون نباشه😭💔

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

ان شاالله عزیزم... امروز ک سه شنبه اس سه تا سوره یس نذر میکنی از طرف شهید سید مجتبی صالحی خانساری تقدیم به امام زمان میکنی .دوتاشو میخونی یکیشو میزاری هفته اینده سه شنبه ک ان شاالله حاجت گرفتی میخونین ...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاءالله این بیماری نیستبراشون نذر صلوات میکنم

قربونتون ممنون🥲

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

ان شاالله عزیزم... امروز ک سه شنبه اس سه تا سوره یس نذر میکنی از طرف شهید سید مجتبی صالحی خانساری تق ...

چشم ممنونم

بیماریه بدیه؟

آره درمون نداره

دختر خالم همون قبلا اینجور بود دوسال دووم اورد شایدم کمتر تو ذهنم نیست

انشالله که هیچی نیست واسش صلوات میفرستم شاید زردیش زیاده بدنش قرمز شده

قربونتون ممنونم😘🥲نه تاوله عزیزم. زردی نداره🥲

نظر دکترها چیه

دو سه ساعته دنیا اومده. بایذ ازمایش بده

دکتراطفال میگه هیچی نیست. اما چون سابقع بیماریشو داشتیم نگرانیم. 🥲

قربونتون ممنونم😘🥲نه تاوله عزیزم. زردی نداره🥲

زنده باشی عزیزم آخه زردی نوزاد زیاد باشه بدنش جوش میزنه وقرمز میشه اگر به لبنیات هم حساس باشه جوش میزنه گفتم شاید نوزاد شما هم اینجوری باشه ان شاالله که هیچی نیست واسش دعا میکنم 🤲

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
زنده باشی عزیزم آخه زردی نوزاد زیاد باشه بدنش جوش میزنه وقرمز میشه اگر به لبنیات هم حساس باشه جوش می ...

ایشالا از اون باشه🥲🥲🥲قربون مهربونیتون

دو سه ساعته دنیا اومده. بایذ ازمایش بدهدکتراطفال میگه هیچی نیست. اما چون سابقع بیماریشو داشتیم نگران ...

اگریادتون بود نتیجه آزمایش بهمون بگید،ان شاءالله چیزی نیست،توکل برخداکنید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اگریادتون بود نتیجه آزمایش بهمون بگید،ان شاءالله چیزی نیست،توکل برخداکنید

چشم حتما🥲😥