من باردارم و۷ هفته ودچار لکه بینی شدم وجفتم پایینه دکتر تا۳۰ مهر بهم استعلاجی داده و کمیسیون پزشکی پذیرفته مدیرمون هم بهم میگه نمیشه یه ماه نیای دوباره بیای دوباره بارداری چندوقت نیای مادرا اعتراض می کنند. حتی اگر برای سه هفته معلم بگذارند بچه ها دچار دوگانگی میشن و والدین اعتراض می کنن من یه معلم ثابت می خوام چیکار کنم تکلیف من بعد از پایان این سه هفته تقریبا سه هفته مرخصی استعلاجیم چی میشه اداره یعنی برم می گردانه سرکلاسم اگر مدیرم قبول نکنه چیکارکنم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه مدرسه دولتی هستی مدیر هیچ کاره هست اصل کار اداره هست و مهم اینکه مرخصیت تایید شده .معلم هم انسان ...
متاسفانه آموزش و پرورش چون نیرو کم داره برای مرخصی اذیت میکنه .همین مورد شکستگی برای من پیش اومده و مجبور شدم خودم جایگزین بذارم و حقوقش را هم خودم بدم
ولی برای استارتر فرق میکنه میتونه سه هفته سه هفته مرخصی اش تمدید کنه تا موقع زایمانش برسه
کاش وقتی نیرو کم دارن این همه جوان تحصیلکرده و بیکار هست جذب کنن .
می خوان جذب کنند ولی آموزش وپرورش مصرف کنندست بودجه نداره حقوق بده خیلی از این جوونایی هم که به صورت حق التدریس میان دیر به دیر خیلی ناچیز حقوق می گیرند که واقعا ظلم ونمی صرفه