2777
2789

سلام، منم‌ سالهاست که فرزند دار نشدم و این سوال همیشگی توی عیدها اذیتم میکنه که؛ چرا بچه دار نمیشی؟ برو دکتر!... چه جوابی بهتره محترمانه به این افراد بدیم؟

چون‌ دیر به دیر هم‌ میبینمشون ولی هر دفعه که منو میبینن میپرسن!

یا اگر مثلا یکی سن بالا بچه دار بشه در جواب اینکه بهش بگن کاش زودتر بچه دار میشدی توی این سن حوصله داریا! یا دیر شد دیگه! فاصله سنی تون زیاد میشه!

چه جواب محترمانه ای میدادید؟

💚اشهد ان علی ولی الله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم ده تا بچه هم بیاری بازم سوال دارن

نمیدونم والا ولی کاش میشد یه جوری بگین که دیگه نپرسن

فک نکنم جواب کاملا محترمانه براشون پاسخگو باشه

یه سری سوالا فقط بخاطر اینکه حرفی برای گفتن تو جمع باشه و الا که همه همچین فرد دغدغه مندی هم نیستن

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
میگم نمیخوام دوست ندارم .تمام

بازم میپرسن یا میگن ولی شما که خیلی روابطت با بچه ها خوبه... یا میگن نه خیلی بجه خوبه حالا بدونه بیاری متوجه میشی...

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
بازم میپرسن یا میگن ولی شما که خیلی روابطت با بچه ها خوبه... یا میگن نه خیلی بجه خوبه حالا بدونه بیا ...

به منم خیلی میگن .خیلی .دیگه بی تفاوت شدم .اولا حرص میخوردم 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
ما تبریزیا ی عادتی داریم کسی حرف چرت بگه یا سوال نامربوط بپرسه سکوت میکنیم کامل توصیه میکنم امتحان ک ...

یعنی کامل توی چشمهاش نگاه کنیم تا طرف متوجه بشه که شنیدیم ولی جوابشو ندیم؟

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
مثل من،البته در این مورد ما خودمون نمیخوایم،شکر خدا با فامیل همسرم قطع ارتباطم و از فامیل خودم ۱۰۰۰ ...

بیشتر کسانی هم که از من سوال میپرسن زن عمو و زن دایی و عمه و خاله همسرم هستن، واقعا درست نیست از یکی که سالها بچه نداره همچنین سوالی بپرسن...

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
مردم ده تا بچه هم بیاری بازم سوال دارننمیدونم والا ولی کاش میشد یه جوری بگین که دیگه نپرسنفک نکنم جو ...

نمیدونم چه جواب قاطعی بدم که دیگه سوال نپرسن

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
2810