2777
2789
عنوان

بگو پنکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 58 پست
وااااااااااای شور ت بابات رمزیه خیلییییییییییی خوب بودفکر کن یک شور تی رمزی باشه واقعا

خیلی ان

فقط میگه مامان بگو مثلا پنکه بعد خودش جواب میده🤣

میگه بگو من بعد میگه سرت تو کلمن

حالا زیاد حضور ذهن ندارم اونم خوابه وگرنه بیشتر میگفتم🤣🤣😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

حالا اگه گفتی در جواب روسیه چی باید گفت؟ 😂

شورت بابات طوسیه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رئیس مستراحی

ما به مستراح میگم مستراب بعد میگیم رئیس مسترابی🤣

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

ایول🤣

🤣🤣

قربونت عزیزم 😍دست پسرمه😋

منم میخوااااام😩

خیلی گوگولیه خدا حفظش کنه گلم🤗

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
خیلی انفقط میگه مامان بگو مثلا پنکه بعد خودش جواب میده🤣میگه بگو من بعد میگه سرت تو کلمنحالا زیاد حض ...

پیداشون کن لطفا یخورده سربه سرشون بذارم😅

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

منم میخوااااام😩خیلی گوگولیه خدا حفظش کنه گلم🤗

به امید خدا بهترین هاش گیرت میاد😍

پیداشون کن لطفا یخورده سربه سرشون بذارم😅

چندتاشو توتاپیک گفتم

مرضیه شو رت بابات رمزیه

روسیه شور ت بابات طوسیه

گلابی رئیس مسترابی

من .سرت تو کلمن

پنکه شور ت بابات تنگه

دوچرخه سبیل بابات میچرخه

باباها بدبخت همه درمورد شور ت باباهای🤣🤣🤣

بگو چاقو.... برو بچه دماغو

بگو متکا.... بخور ازین کتکا

بگو خاک انداز..... خودتو جلو ننداز

لگو مسخره... اسم بابات اصغره

بگو تشت... بشین برو رشت.

نگا داره؟.... غورباقه چندتا پا داره؟.... در خونتون گدا داره؟

بگو سوریه.... شور ت بابات توریه

بگو زیر سیگاری.... فردا میام خواستگاری

بگو اشرف.... دلم برات غش رف

واااااااااااای یاد بچگی هام افتادم. با دختر خاله هام و دختر عمه هام از این بازی ها میکردیم. با اون بی ادبی هاش هم میخندیدیم. الان هرکدوم یک گوشه با زندگی های متفاوت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
طالبی. عجب اقاجون جالبیآمریکا. سرتو بشور با ریکاصابون. سربخور برو بیابونپرده بابات پیرمردههلو بپر ...

اتوبوس زن تو ببوس

جمیله بپر رو میله

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن