بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوم شما کلاس یازدهم هستید هدفتون درس باشه اگر هم میخان با پسری دوست شین کسی رو انتخاب کنید که باهم درس بخونید. من شکست زیادی تو درس خوردم الان نابود شدم از شما ۳ سال بزرگترم و تو تاپیک هام هم هست که تو زندگی شکست خوردم مخصوصن کنکور
سلاام ب روی ماهتهیچی ینی😐😂ن ببر حداقل بشقاب و اینا🙄😂بعدا پشیمون میشی میگی کاش میبردماونجاهم ظرف ...
❤
😐😂قاشق و بشقاب میبرم وای با این وجود به اسکاج لازم میشه 😂از همین دردسراش بدم میاد
تیارام،هموندانشجویِ سالِاولِپزشکیکهبابایِ باباجانهاست. !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
مگه سال بعد کنکور ندارین؟ به فکر درستون باشین رشته خوب قبول بشین
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.
فکر نکنم دبیر اون موقع ما متاهل بود به زور و کلی تعهد گرفتن اجازه دادن بیاد
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.
تیارام،هموندانشجویِ سالِاولِپزشکیکهبابایِ باباجانهاست. !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
دولتی هم زدم اما ریسک نکردم آزاد رو هم انتخاب رشته کردم
تا ببینم چی میارم