2777
2789
عنوان

توانایی شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23769 بازدید | 1247 پست
سلام عزیزم ممنونم انشاالله حتماً همینطوره 🥲اللهم عجل لولیک الفرج🤲🙏به حق عمّه سادات🤲🙏

سلام 🌹و ان شاء الله بزودی زود ظهور منجی

اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیده الزینب

سلام الله علیها و اجعلنا من الباکین و 

المضطرین لغیبت امامنا 🤲

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

🔴 ‌‌‌انسان‌های عصر ظهور، فوق العاده هستند.

🔵 آیت الله حائری شیرازی (ره):

🌕 این‌طور نیست که فکر کنید امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می‌آید و عالَمِ پر از ظلم و جور را تحویل می‌گیرد و جهانِ پر از عدل و داد تحویل می‌دهد. 

همه‌اش این نیست.

🔹 اگر امامش فوق العاده است، امتش هم فوق العاده است! انسان [عصر ظهور] هم فوق العاده است. 

🔹 عصر ما، عصر جوشش فطرت است. فطرت در عصر ما حالت انفجاری دارد. نظافت، راستگویی، امانت داری، آزادی خواهی و عدالت خواهی غربی‌ها، ریشه ی فطری دارد؛ منتها عدالتخواهی آنها [به اشتباه] به کمونیسم انجامیده است. 

🔹 آزادیخواهی آن‌ها هم ریشه فطری داشته است؛ اما به لیبرالیسم تبدیل شده است.

بنابراین سرشتش درست بوده اما سرنوشتش خراب شده است...

#امام_زمان

🆔 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
سلام عزیزم خوش اومدین ❤️به نیت حاجت دلتوناللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد ...

ممنونم ،سلامت باشید 

اللهم عجل لولیک الفرج

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

الهم عجل لولیک الفرج

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

❣#سلام_امام_زمانم ❣

🔅السلام علیکَ فی اللیل اذا یَغشی و النَّهار اذا تجلّی

🌱سلام بر تو ای مولایی که در شب ظلمانی غیبت، مومنان چشم به راه طلوعت هستند و در صبح ظهور، شکرگزار آمدنت...

📚زیارت آل یاسین_مفاتیح الجنان

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج#  

امام_زمان#  

یا علی مدد

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

🌼هیچ ذکری گهربارتر

💛ازصلوات نیست

🌼گر تو خواهی درهای

💛رحمت بسویت بازشود

🌼سرتاپای وجودت با

💛نام زیبایش نورباران بشود

🌼معطر بنماکام خویش

💛باذکر زیبای صلوات

🌼اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ

💛وآلِ مُحَمَّدٍ 

🌼وعَجِّلْ فَرَجَهُم

👤 شهید سید مرتضی آوینی 

🥀 داغ‌های همه تاریخ را ما به یکباره دیدیم، چرا که ما امت آخرالزمانیم...

امام «ره» به ما آموخت که «انتظار در مبارزه است» و این بزرگترین پیام او بود و پس از او، اگر باز هم امیدی ما را زنده می‌دارد همین است که برای ظهور آخرین حجت حق مبارزه کنیم. 💚

امام_زمان#  

از انتخابات متنفرم هر سری با اشک چشم و خون دل باید برم رای بدم اخه منو چ به انتخابات ... وقتی خدا بهترین کاندیدا ها رو معرفی‌ کرده

الهم عجل لولیک الفرج

.

💣 ختم بزرگ دعای علقمه برای نابودی اسرائیل

زمان: غروب جمعه ۱۳ مهر ۱۴۰۳

با حضور تمام شیعیان و اهل سنت در سراسر کشور 

با عنایت مولایمان امام عصر علیه السلام ، در غروب جمعه 13 مهر ماه ، نیم ساعت مانده به مغرب( به افق هر شهری ) که مناسبترین زمان استجابت دعاست، دعای" علقمه" را که حاوی نفرینهای مٶثر است را بجهت نابودی اسرائیل صهیونیسم عنود ،قرائت خواهیم کرد.

به اذن الله اثر فوق العاده ای خواهد داشت.

هر چه در توان دارید اطلاع رسانی بفرمایید تا تمام ایران و مسلمانان دنیا ، حتی اهل سنت هم که از ظلم به ستوه آمده اند ، همراهی کنند. 

" و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون"

این جمله ب تنهایی میتونه وجود یک نفر رو خاکستر‌کنه اولین بار ک شنیدم داغی شد ب دلم....غریب زهرا ،مهدی

الهم عجل لولیک الفرج

سه‌شنبه‌های‌جمکرانی#   

🔅صد قافله دل، به جمکران آوردیم

رو جانب صاحب الزمان آوردیم...

🔅دیدیم که در بساط ما آهى نیست

با دست تهى، اشک روان آوردیم....

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج#  

امام_زمان#  

2810