2777
2789

دارم میمیرم از ترس 😭

دخترم ۲۰ روزشه رو گهوارش بود داشت گریه میکرد خواهرزادم اومد یه لحظه گهوارشو خیلی محکم هل داد قشنگ دیدم سر بچم با چه شدتی اینور اونور شد درست همون لحظه هم انگار بیهوش شد با اون شدت داشت گریه میکرد یهو ساکت شد خوابید ده پونرده ثانیه بعد دوباره بیدار شد گریه کرد برداشتم بهش شیر دادم خوابید بعد یه لحظه نگران شدم گوگل خوندم دیدم نوشته ممکنه تکان خوردن مغز اتفاق بیفته خواب بود بیدارش کردم بهش شیر دادم داشت لبخند میزد صورتمو نگا میکرد همه چیش نرماله ولی نگرانم چون اون لحظه یهو ساکت شد یکی از علائم تکان خوردن مغز هم همینه 

چیکار کنم کجا ببرمش تا مطمئن شم اتفاقی نیفتاده توروخدا چیزی میدونید بگید 😭

سلام خانم استارتر ببخشید ❤🌹😔لطفا هر کسی میدونه راهنماییم کنه 

تاپیک نمیزنم چون میترسم‌تعلیق شم دانش آموزم ورودی یازدهم رشته انسانی استان فارس برای هزینه سرویس ۵۰۰ تومن و تغذیه برای مدرسم‌مشکل دارم و پدرم معتاد هست وبیکار و منم نمیدونم چیکار کنم کسی نیست که راهنماییم کنه گجا برم چیکار کنم از کی بخوام کمکم کنه؟؟ یا خیری چیزی نیشناسید بتونه بهم کمک کنه امروزم نتونستم برم مدرسه و خیلی ناراحتم

قراردبود برم خوابگاه که حداقل براي غذا دغدغه نداشته باشم اما اونم جور تشد

‌‌‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر سرش جایی نخورده مشکلی نداره گوگل هم چرت وپرت زیاد مینویسن باور نکنید 

خدارو شکر که حالش خوبه ومیخنده یکم اسپند دود کن واسش وچهارقل بخون ان‌شاالله که هیچی نشده

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

باید خیلی مراقب باشی مادر نوزاد باید چهار چشمی بچشو. مراقبت کنه. اما اگر علائمی نداره که نگران نباش چون تو گهواره سرش به جایی برخورد نداشته. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نگران نباش هیچیش نیس

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

انشالله چیزیش نشده باشه ولی دیگه اصلا نذار کسی گهوارشو تکون بده

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

الان خواهر زادت تو خونه شما چه کار میکنه؟چرا مواظب نیستین.حالا هم کاری نمیشه کرد.تکونم خورده باشه که نمیتونی کاری کنی.پس بیخود نگران نباش در عوض مواظب بچه ات باش.خواهرزاده هم بفرست بره خونش

سلام خانم استارتر ببخشید ❤🌹😔لطفا هر کسی میدونه راهنماییم کنه تاپیک نمیزنم چون میترسم‌تعلیق شم دانش ...

خدا کمکت کنه

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

به نظرم نگران نباش میگن بچه رو پایین و بالا پرت نکنین اونم زیاد مغز بچه اونجوری تکون میخوره نه تو گهواه اونم یه بار اصلا هیچی نمیشه من پسرمو هر کی می‌رسید پرتش می‌کرد بالا و پایین بخ همشون تذکر میدادم ولی کو گوش شنوا یه مشت آدم بی سواد الانم ار نظر هوشی خیلی باهوشه کلا میگن زیاد از این کارا نکنید با یه بار هیچی نمیشه 

نگران نباش اگه ساکت شیر میخوره چیزی نیست...تو نت همش چیزای وحشتناک میاره.....پسرم ۶ماهه بود سرش محکم به در که آهنی بود خورد داشتم گهواره ش محکم تاب میدادم ترسیدم مث شما هزار جور فکر سرم اومد....بغلش کردم شیر دادم ....الان خداروشکر ۱۰سالشه واسه خودش یه قهرمانی باشگاه میره.....خدا  حافظ بچه هاست....ازین به بعد مراقبش باش....