2777
2789
عنوان

مجبورم غذام رو سرد و نجویده بخورم

245 بازدید | 15 پست

دخترم ۱۱ ماهش داره شروع میشه و بی خوابی خیلی شدیدی دارم ...

میخام کافئین و شکر اصلا نخورم حجم غذامم کم کنم

لطفا کمک کنین چطور از نظر فیزیکی انرژی بازی باهاش داشته باشم؟

دخترم فوق العاده باهوش و شیطونه میخام هم براش انرژی بزارم هم رژیمم رو بگیرم

۳۲ سالمه بعد زایمان انرژیم خیلی کم شده و کسر خواب دارم

❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول خودتو تقویت کن که انرژیت بره بالا بعد به فکر رژیم باشآدم با بچه کوچیک خود به خود ضعیف و لاغر میش ...

معده م از بارداری داغون شد

واقعا نمیرسم

عزیزم چیکار کنم بنظرت؟

الانم بیدار شده پرنسس میگه منو بگیر

❤️‍🔥
معده م از بارداری داغون شدواقعا نمیرسمعزیزم چیکار کنم بنظرت؟الانم بیدار شده پرنسس میگه منو بگیر

شبا نمیخوابه؟

ببین واسه غذا صبح زود پاشو دم اذان یه چیزی درست کن که موقع ظهر فقط گرمش کنی بخوری

هر وقت هم که کوچولوت خوابید تو هم کنارش بخواب 

یکم بیخیال بقیه کارات شو تا یه ذره کم خوابیات جبران شه

بعد انقدری بدو بدو داری که وزن هم کم کنی 

ولی الکی برای خودت سختی بیشتر درست کنی و غذا نخوری یا سرد و بد بخوری خودتو داغون میکنی پوستت اینا هم شادابیشو از دست میده

معده م از بارداری داغون شدواقعا نمیرسمعزیزم چیکار کنم بنظرت؟الانم بیدار شده پرنسس میگه منو بگیر

براش تاب بخرین بشینه توش شاید خوشش اومد

با اسباب بازیاش سرگرمش کن

بذار از بغلی بودن دربیاد

شبا نمیخوابه؟ببین واسه غذا صبح زود پاشو دم اذان یه چیزی درست کن که موقع ظهر فقط گرمش کنی بخوریهر وقت ...

عزیزم ممنون جواب دادی
فقط وقتی می‌خوابه میتونم بشینم غذای گرم ک همزمان باهاش فیلمی سریالی ببینم ینی ۴۵ دقیقه برا خودمو احتیاج دارم
 اگه بخابم بیدار شم چون ب کارای دخترم برسم
سریع ی چیز شیرین برمیدارم جای غذا
اینو چیکار کنم؟
و اینکه تا چشمام گرم میشه بیدار میشه و استرس میگیرم

نوزادی خیلی سختی داشت

❤️‍🔥
عزیزم ممنون جواب دادیفقط وقتی می‌خوابه میتونم بشینم غذای گرم ک همزمان باهاش فیلمی سریالی ببینم ینی ۴ ...

ببین خود منم همینم 

خیلی وقت‌ها نمیرسم به غذا شیر و کیک میخورم مثلا

منم مثل خودت به خواب بیشتر احتیاج دارم تا کوچولو میخوابه منم میخوابم ولی قشنگ دارم نتیجه‌ی این بد غذا خوردن رو روی پوستم میبینم

واسه همین یکم بیشتر نظم دادم به کارام 

فیلم و سریال که اصلا هیچ (فقط موقع خوابوندنش کتاب میخونم)

صبح‌ها هم از ساعت چهار بیدارم و درگیر تدارک صبحونه و ناهار وسطاشم که فسقلی شیر میخواد یا نمیخوابه مجبورم روی پا بذارم خلاصه یکم درگیر اون میشم ولی تقریبا دیگه تا ده اینا غذام آماده‌س .

یه وقتایی هم که روی پا میذارم تا بخوابه خودمم همونجوری دراز میکشم و میخوابم دیگه واقعا نمیکشم😂🤦🏻‍♀️

از امروز میخام تا میخابه گرسنمم بود دراز بکشم خابمم نبرد بهتر از کالری اضافی حداقل چشمام رو میبندم ا ...

اگه هم بعضی وقتا به غذا نمیرسی از قبل یه سری رسپی سالادها رو نگاه کن 

بعضیا قشنگ یه غذای کاملن 

اونارو درست کن بخور

حتما میوه بخور 

یه غذاهایی مثل آبگوشت هم خیلی راحتن نیاز به یکسره پای گاز وایسادن ندارن همه مواد رو یلخی میریزی توی قابلمه میذاری بجوشه جا بیوفته هم مقویه هم بی دردسر

دیگه چاره چیه

بچه که بد قلقی کنه باید یجوری شرایطو باهاش وفق داد

ببین خود منم همینم خیلی وقت‌ها نمیرسم به غذا شیر و کیک میخورم مثلامنم مثل خودت به خواب بیشتر احتیاج ...

خواب بی کیفیت منم اینطوریه ک مثلا ۱۲ بیدار میشه بطری آب میدم دستش کنارش دراز میکشم تا تموم شه ی دفه چشمامو باز میکنم ساعت ۱:۳۰ بدون بالش و پتو همه جام یخ کرده ۲ ماهه پا درد و کمر درد گرفتم ماسک میزنم هر شب ب پوستم چند تا مختلف مادرم داده اما تا خواب و خوراک اوکی نشه هورمون ها منظم نمیشه

❤️‍🔥