2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

86 بازدید | 14 پست

دوستان بچم سه ماهشه صورتش جوش قرمز میزد دکتر گفت حساسیت داره شیرخشکشو قط کرد گفت شیر خودت بده با رژیم لبنیات و..نخورم شیرم کمه بچه سیر نمیشه دیروز زنگ زدم منشی گفت یا پپتی بگیر یا پپتی جونیور کدومش بهتره بگیرم؟کدوم وزن دهی داره؟لطفا راهنمایی کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه من آلرژی بچه با استرس مادر تشدید میشه

زیر ۶ ماه پپتی جونیور بچه ها مزشو دوس ندارن

ب وزن فک نکن چون اگه شیر مناسب آلرژی ش بدی وزن میگیره مناسب نباشه وزن نمیگیره و باز باید عوض کنی

دکتر دخترم از ۸ ماه گفت یک چهارم قاشق مربا خوری ماست بده بببنیم رفع شده‌ که اسهال شد تا ۱۰ ماه نان ال اف خورد ک اواخر قوطی ای ۳۱۰ بود و کمرمون شکست برا تهیه ش روزی ۱ قوطی می‌خورد شیرهای رژیمی قیمتشون آزاده اینو از کسی ک میدونه بپرس باید چیکار کنی شیرمادر اصن کافی نیس خداروشکر الان روزای سیاه دخترم تموم شد و نان ۲ میخوره

خیلی مواظب این آلرژی باش برات آرزوی آرامش میکنم

❤️‍🔥
تجربه من آلرژی بچه با استرس مادر تشدید میشهزیر ۶ ماه پپتی جونیور بچه ها مزشو دوس ندارنب وزن فک نکن چ ...

ممنون عزیزم راستش آرامش ندارم مشکلات زیاده حتما شیر مخصوص میگیرم ولی موندم امروز همه جا گشتم پپتی نبود اصلا