2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه غجب فرشته با حجابم دیدیم

یع چندتا فرشته زیبا با حجاب بساز تگم کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
2805

دختره تو چه شهریه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
چرا من ازاین عکس اینو برداشت کردم زن ایرانی ی فرشته ست

چه برداشت جالبی 😁😍

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
چه غجب فرشته با حجابم دیدیمیع چندتا فرشته زیبا با حجاب بساز تگم کن

سلام

به نظرم فرشته رو انسان به حالت انسانیش میبینه

مثل اون فرشته هایی که حضرت ابراهیم به حالت انسانی دید و رفتن به سمت قوم لوط رفتن

یا اون فرشته هایی که صندوق عهد رو اوردن

شاید ادم اونا رو شکل خودش میبینه ولی ظاهر و خلقتشون یه جور دیگه باشه

الله اعلم

خب من اینو توی پرامپت بهش اشاره نکردمنمیدونم فقط مشخصا تو ایرانه

با چه برنامه ای میتونم عکسامو با یه پشت زمینه قشنگتر درست کنم

مثلا هر منظره ای که بخوام

با چه برنامه ای میتونم عکسامو با یه پشت زمینه قشنگتر درست کنممثلا هر منظره ای که بخوام

سلام

صادقانه اگه بخوام جواب بدم ، من تا الان این کار رو انجامم ندادم ، و نمیدونم

ولی جواب هوش مصنوعی ها ایناست

-------------------------------------

برای ویرایش عکس‌ها و افزودن پس‌زمینه‌های زیبا، می‌توانید از برنامه‌ها و ابزارهای زیر استفاده کنید:

1. Adobe Photoshop: یکی از بهترین نرم‌افزارها برای ویرایش عکس و افزودن پس‌زمینه‌های سفارشی است. با استفاده از ابزارهای انتخاب و لایه‌ها می‌توانید پس‌زمینه را به راحتی تغییر دهید.
  2. GIMP: یک نرم‌افزار رایگان و متن‌باز است که امکانات مشابهی با فتوشاپ دارد و می‌توانید از آن برای ویرایش عکس‌ها و تغییر پس‌زمینه استفاده کنید.
  3. Canva: یک ابزار آنلاین آسان برای استفاده که به شما امکان می‌دهد عکس‌ها را ویرایش کرده و پس‌زمینه‌های جذاب به آن‌ها اضافه کنید. همچنین، می‌توانید از الگوهای آماده نیز استفاده کنید.
  4. Fotor: این وب‌سایت و اپلیکیشن آنلاین ابزارهای ویرایش عکس و اضافه کردن پس‌زمینه‌های زیبا را ارائه می‌دهد. شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها به راحتی پس‌زمینه‌های مختلف را انتخاب کنید.
  5. PicsArt: این اپلیکیشن موبایلی بسیار محبوب است که ابزارهای ویرایش عکس و ایجاد کلاژ را فراهم می‌کند. شما می‌توانید با استفاده از این برنامه عکس‌ها را ویرایش و پس‌زمینه‌های دلخواه را اضافه کنید.

با استفاده از این برنامه‌ها، می‌توانید عکس‌های خود را به سادگی ویرایش کرده و پس‌زمینه‌های زیب

------

برای ویرایش عکس‌ها و تغییر پس‌زمینه آن‌ها به منظره‌های دلخواه، چندین برنامه و ابزار مناسب وجود دارد:

1. Adobe Photoshop: قدرتمندترین گزینه برای ویرایش حرفه‌ای، اما نیاز به مهارت دارد.
  2. GIMP: نرم‌افزار رایگان و متن‌باز با قابلیت‌های مشابه فتوشاپ.
  3. Canva: ابزار آنلاین ساده با قالب‌های آماده و رابط کاربری آسان.
  4. Pixlr: ویرایشگر آنلاین با ابزارهای پیشرفته و رایگان.
  5. Snapseed: اپلیکیشن موبایل قدرتمند برای ویرایش سریع.
  6. PhotoScissors: برنامه‌ای تخصصی برای حذف و تغییر پس‌زمینه.
  7. Luminar AI: نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی برای ویرایش خودکار.
  8. Affinity Photo: جایگزین مقرون به صرفه برای فتوشاپ با قابلیت‌های مشابه.

انتخاب برنامه به سطح مهارت، نیازها و بودجه شما بستگی دارد. برای مبتدیان، Canva یا Snapseed گزینه‌های خوبی هستند. برای نتایج حرفه‌ای‌تر، Photoshop یا Affinity Photo را در نظر بگیرید.

سلامصادقانه اگه بخوام جواب بدم ، من تا الان این کار رو انجامم ندادم ، و نمیدونمولی جواب هوش مصنوعی ه ...

ممنونم گلم

کاربا هوش مصنوعی خیلی انجام میدی مث اینکه

فقط تصویر سازی و طراحی لوگوچون ریشه مشترک دارن که پرامپت هست

موفق باشی عزیزم

2810