2777
2789

فروش مواد ومشروب...

یکی. از نزدیکان شروع کرده به این کار و فوق العاده سود خوبی براش داره سودش چشمشو کور کرده و حرفه‌ای بقیه رو نمیشنوه می‌خوام براش اسکرین شات بفرستم ازحرفاتون

تو چراغ خود برافروز

خواهرجون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش بگو از گلو میزه پایین خوووبم میره پایین 

همونطور ک از گلو خیلیی خلافکارای قبل توعم رفته پایین

زندگی ب کام کسیه که پول داره

اما عذاب وحدانش دیگ نمیدونم

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

از گلو پایین میره ولی عواقب خییییلی بدی داره مخصوصا اگه بچه داره

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

فقط خدا چشم و گوششو باز کنه!!!مثلا اسکرین شات حرفای بقیه چکار میکنه؟عقلشو میاره سر جاش؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

چه بسیار از این پولدارها که مفلس و رسوا شدند فقط ما درس نمیگیریم و بازم مسحور مال و ثروت میشیم

emtehanejabr.blogfa.com            ⭐️میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی