2777
2789
عنوان

نامزدی و متاهل ها بیایننن تو رو خداااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم واقعا چیکار کنم خو خجالت میکشم که فیلم خودمو بگیرم چطور آخههه بعد اینکه خیلیا اینجا گفتن نفر ...

اگه زود به زود همو می‌بینید نمیخواد بفرستی ولی اگه دیر به دیره و نامزدت خیلی عطش داره واسه عکس و فیلم باهاش تصویری بگیر تو برنامه های معتبر جز روبیکا چون فک کنم چک میشه گفتم خب هر جور خودت صلاح میدونی چون الان چیزی بگم همه میریزن روم😑

چیکار میکنه بنظرت؟خ و د ار ض ا ی ی احتمالا آخه دیگه ب چه دردش میخوره

اره دیگه خودارضایی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                                          حرفی سخنی؟؟؟   😉                                            https://daigo.ir/secret/8451111626                                  باید عرض کنم خدمتتون که زن جانی دپم😌
2804
عزیزم قرار نیست که شوهرش عکساشو پخش کنه یا نشون کسی بده شاید بدن خانومش رو دوست داره دلش بخواد ببینت ...

ممکنه تونت جا به جا شدن عکسا براش دردسر شه همسرش باید نگران این قضیه هم باشه

و اینکه اذیت میشه خودش  

اگه زود به زود همو می‌بینید نمیخواد بفرستی ولی اگه دیر به دیره و نامزدت خیلی عطش داره واسه عکس و فیل ...

😂😂 اینجا همه دعوا میکنن با همدیگه 

نمی‌فهمم والا دیوانه شدم 

عزیزم درسته که محرمید ولی ممکنه چون راهش دوره خدایی نکرده شیطون فریبش بده و ب خودارضایی منجر بشه ... ...

پس فکر میکنی عکسا رو واسه قاب کردن میخواد؟؟😂😂عزیزم بیا بغلم چقدر روحت سفیده🫂

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

2809