2777
2789
عنوان

داداشم میخواد بره خواستگاری کسی ک ممکنه نازا بشه یا حتی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 95 پست
بنظرم اگه داداشت هدفش از ازدواج فقط بچه دار شدنه پس باید هم خودش هم خانمی ک قراره باهاش ازدواج کنه ا ...

چرا لوس و حالت رمان طوری میبینی زندگی 

هم بچه هم ازدواج و عشق کنار همه منطقی باشید هزار تا زندگی سر بچه پاشیده داداش من کلش داغه عاشقه الان حالیش نیس وگرنه تهش همه بچه میخان اگ و اما نداره

من خودم ارثی پوست چرب داشتمو دارمفقط از ریزش مو اونم بعد یه استرس شوید متوجه شدم با آزمایش که دکتر پ ...

خواب منظم واقعا موثره ، من عادت بدی دارم که شب ساعت ۳ میخوابم از اون ور ساعت ۱۱ ظهر بیدار میشم. 

هر کار میکنم نمیتونم اصلاحش کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخالت چی کشک چی ی چی یاد گرفتین هی میگین من نگران برادرمم گفتم ب من اینو گفته اول مطمئن شو مشکلی ایج ...

از اول همینو بگو نه اینکه بگی به داداشم گفتم این نازاست یه کاری کنم نشه 

کاش خوشبختی سهم همه بود.......
خواب منظم واقعا موثره ، من عادت بدی دارم که شب ساعت ۳ میخوابم از اون ور ساعت ۱۱ ظهر بیدار میشم. هر ک ...

سخته ولی تنظیمش کن یه روز برو بیرون خودتو مشغول کن و خسته و سعی کن نخوابی

من الان بعد چندماه اولین باره تا الان بیدارم

اگ داداشم با عثل منطق بره جلو من حرفی ندارم چون عاشق دختر خالمه حالیش نیس میگم اول اینو تکلیف این قض ...

آهاااااا حالا متوجه شدم شما دردت حسادت بیش از اندازه است 

نه اینکه خیلی نگران داداشت باشی....... خب دوسش داره با تمام شرایطش هم سازگاره و همه چیز پذیرفته

ما ها همگی داریم میگیم که تنبلی تخمدان هیچ مشکلی توی بارداری نداری 

تمام دخترخاله هام این مشکل داشتن ولی الهی شکر هرکدوم دو سه تا بچه رو دارن....

عزیزجان یکم بیشتر روی احساساتت و حرفایی که میزنی و فکرهاییی که توی سرت داری کنترل داشته باش 

در آینده ممکنه خودت توی شرایط سخت تری قراربگیری....