2777
2789

اگه به عشقتون رسیدین راضی هستین از زندگیتون ؟! 

اگه به عقب برگردید بازم ازدواج میکنید ؟ 

من خودم به عشقم رسیدم 

زندگیمو با تموم سختی ها یا شیرینی هایی که داره دوست دارم اگه به عقب برگردم ازم بپرسن بازم انتخابم همسرمه 

ولی اگه بین ازدواج و مجردی باشه مجردی رو انتخاب میکنم 🤣

دَر اَندک مَن تویی فَراوان یا رَبّ 🤍🕊

با عشق😍

ب عقب برگردم با سررر دوباره همین راهو میرم😅❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خانوادم راضی نیستن و دوس دارن ب انتخاب اونا ازدواج کنم این درسته؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گاهی درسته گاهی نه 

ولی اگه من باشم با عشقم ازدواج میکنم 

که یه عمر حسرت نخورم 🥲

من سنتی نبود با عشق بود واقعا راضیم برگردم عقب انتخابم همینه قطعا

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

ازدواجم سنتی بود ولی دوست داشتمعاشقانه باشه اوایل اذیت شدم ولی الان دیگ بین دوست داشتن واحترامم هنوز عاشق نشدم مجردی خوبه ولی خوب مستقل شدنم دوست داشتم ولی اوضاع بی پولی کنار بزارم خوبه در کل اخه عروسیمه تو جهاز موندم همش استرس دارم هیچ لذتی برای عروسی ندارم😂

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

ببینن درست درست نیست ولی شاید اونا چیزیو میبینن ک تجربشو کردنو تو نمیدونی و متوجه نمیشی درکش نمیکنی

ازدواجم سنتی بود ولی دوست داشتمعاشقانه باشه اوایل اذیت شدم ولی الان دیگ بین دوست داشتن واحترامم هنوز ...

در کل از زندگیت راضی هستی با اینکه سنتی بود آره ؟

در کل از زندگیت راضی هستی با اینکه سنتی بود آره ؟

اره ب دوستا بر نخوره کسای ک با قلب جلو رفتن اخرش قشنگ نشد برلی همه نمیگما برای اطرافیانم میگم

اره ب دوستا بر نخوره کسای ک با قلب جلو رفتن اخرش قشنگ نشد برلی همه نمیگما برای اطرافیانم میگم

منم خیلیا رو اطرافم دیدم سنتی بوده ولی بعدها عاشق هم شدن و زندگی خوبی دارن 

😐😂 مجازی اصلا باهاش آشنا شدم و الان هم عاشقشم 🤣قربون چشاش برم‌خوابه کنارم

چه جالب 🥲😂 خدا برای هم حفظتون کنه عزیزم 

اینستا اشنا شدین ؟

منم خیلیا رو اطرافم دیدم سنتی بوده ولی بعدها عاشق هم شدن و زندگی خوبی دارن

اره عزیزم میگم ک  دوستش دارم ولی  بگم عاشق شدم و فلان نیس چون توسنی هستم ک عقلم بیشتر از قلبم کار میکنه