2777
2789

امروز وارد هفته بیستم شدم جفت قدامیه 

تا به الان هیچ حرکت یا احساس خاصی تو شکم نداشتم 

بعد من چند بار تو همین حاملگی دچار تنش های عصبی شدید شدم 

دو روز پیش هم انقدر حالم بد شد که چندین ساعت تو خیابون سرگردون بودم گریه میکردم و به خودکشی فکر میکردم . از اون موقع تا الآنم همچنان حالم بده با اینکه قرص اعصاب هم میخورم 

بعد از همون جریان دوروز پیش، حس میکنم لباس زیرم خیس میشه بدون رنگ و بو 

احتمالا کیسه آب نشتی داده نه؟ در حد قطره قطره میاد مثلا چند ساعت یکبار یکی دو قطره آب میاد که نمیتونم تشخیص بدم ترشح نرماله یا مایع امنیوتیک 

همشم یه حس بدی دارم که بچه‌ شاید مرده 🥺 

اصلا دلم نمیخواد برم دکتر 

وضعیت روحیم نمی‌ذاره هیچ کاری بکنم 

لااقل اگه بچه یه تکون میخورد نگرانیم کم میشد 

۲۰هفته هستی الان اصلا مهم نیس حرکت بچه عزیزم. جفتتم که قدامیه. من از ۲۲هفته حس کردم حرکتش

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

برای چی نمیخوایی بری دکتر ؟ 🫤

قرص اعصاب زیر نظر پزشک ماما میخوری ؟

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

قبلا چقدر تکوناشو حس میکردی؟چون جفت قدامیه ممکنه کمتر حس کنی .چرا نمیری دکتر حداقل ازاین همه استری راحت میشی .ان شاالله که نی نی سالمه و خوابیده 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای چی نمیخوایی بری دکتر ؟ 🫤قرص اعصاب زیر نظر پزشک ماما میخوری ؟

جون از خونه بیرون رفتن رو ندارم . حال روحیم افتضاحه 

آره رفتم روانپزشک و گفتم باردارم 

قرض اعصاب تو بارداری چطور عاقد اجازه داد بخوری اگ بمونه جدا ک نمیمونه صد درصد مشگل دارش کردی

سر خود که نمی‌خورم رفتم پیش روانپزشک 

دکتر زنان هم تایید کرد 

عزیزم متاسفم بخاطر شرایطت،ولی خواهش میکنم برو دکتر ،نمیخوام بهت چیزی بگم نگران بشی،اصلا اصلا خودتو ناراحت نکن،تو‌ رو خدا از زندگیت لذت ببر اخرش هممون یه روز میمیریم چرا باید بخاطر چیزای بی ارزش بچت آسیب ببینه،اسی قوی باش تو قراره مادر بشی فدای دلت بشم

ادمین پیج havalestore هستم،اگر میخوای در مورد خودرو ، خرید و فروش حواله یا بخشنامه های فروش  بدونی به پیجم سر بزن،ممنون میشم پیجمو حمایت کنید ❤️
عسل آب کن بخوربه پهلو چپ بخواب ببین تکون میخوره یانه ترشحتم اگ سفیدرنگه مشکلی نیس ولی اگ مث آب رونه ...

نه بی رنگه ولی خیلی کم میاد هرروز در حد پنج شیش قطره 

سر خود که نمی‌خورم رفتم پیش روانپزشک دکتر زنان هم تایید کرد

اونک اول مادر و در نظر میگیرن اسم قرصتو تو گوگل سرچ کن بزن مصرف فلان قرص در بارداری میبینی ک چقدر وحشتناکه همین الان بزن 

I’m happy 😆 
قبلا چقدر تکوناشو حس میکردی؟چون جفت قدامیه ممکنه کمتر حس کنی .چرا نمیری دکتر حداقل ازاین همه استری ر ...

کلا تا الان هیچ چیزی حس نکردم که 

البته دکترمم گفت تا ۲۲ هفته صبر کن 

2810