2777
2789

ابلاغی اومد که برا جهیزیه .باید برم بدم همون دادگاه که چیا دارم بعد من سه جلسه شورا رفتیم .و قاضی از بچه به اعنوان شاهد نظراتش نوشت و اینکه داور ها هم نظر هاشون ثبت کردن با خودمون فقط دو جلسه حرف زد گفت میان برا تحقیق  بنظرتون چقدر طول میکشه!؟

عزیزم از بچه هاتون چه سوالاتی پرسیدن

ینی نظر اونا رو قبول میکنن

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥
عزیزم از بچه هاتون چه سوالاتی پرسیدنینی نظر اونا رو قبول میکنن

دخترم تمام زندگیم با گریه میگه تعریف کرد گفت که بابام چیکار میکنه قاضی بزار داداشم با ما باشع پسرم ب سن قانونی نرسیده ۱۳ سالشه قاضی هم گوش میداد فقط ی چیز بر علیه من بود گفت مادرت خود کشی کرده ( شوهرم تو شورا گفت اونا هم نوشتن) دخترن گفت از وقتی با بابام ازدواج کرده نه( راست میگه) بعد اون گفت قبلش چی؟ گف شنیده اره ... گفت دوس داری پیش مادرت باشی یا پدرت گف مامانم خواهرم چیکار میکنه شوهرم واقعا آدم بدیه حتی جلو قاضی داد زد قاضی گفت ساکتتت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید