2777
2789
غیر علمیه اخه و اصن بی ربطهخودم شنیدم کلی مسخره کردم و خندیدم و بعدش شاخ در اوردم که جواب داداینه که ...

آتش باید حتما هیزم باشه یا مثلاً اجاق گاز یا پیک نیکم میشه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
غیر علمیه اخه و اصن بی ربطهخودم شنیدم کلی مسخره کردم و خندیدم و بعدش شاخ در اوردم که جواب داداینه که ...

می‌دونی آتش نماد پاکی و روشناییه شاید نوزاد بعضی چیزای متافیزیکی اذیتش می کنه و آتش اونا رو از بین می بره

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید