2777
2789

در طول روز چشمهاشومیماله و از حالت چشمش مشخصه خوابش میاد ولی میخوام بخوابونمش 

اول اینکه به سختی میخوابه ، و بخوابه هم زود بیدار میشه 

چیکار کنم  

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

اهنگ بذار با اهنگ خوابش کن خوب میشه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون داره دندون در میاره از بالا و چون درد داره درست نمی اونه بخوابه 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
اون داره دندون در میاره از بالا و چون درد داره درست نمی اونه بخوابه

دیگه موندم مشکلش چیه ، یعنی اگه بخاطر دندون باشه این اوضاع چقدر طول میکشه؟

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏
دیگه موندم مشکلش چیه ، یعنی اگه بخاطر دندون باشه این اوضاع چقدر طول میکشه؟

تا در اومدن دندوناش، دستتو کامل ضد عفونی کن آروم بکش جای دندوناش اگه خوشش اومد یعنی از دندونشه حتی ممکنه به گوششم بزنه دردش، یا اگه از گوشش درد داشته باشه به فک و لثه‌هاش میزنه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

بچه داداش منم به دنیا اومده بود همینجور بود خیلی کم خواب جوری که زنداداشم طفلی زیر چشمش داشت سیاه میشد از کم خوابی تا میومد چشم روهم بزاره بچه بیدار میشد بقل هیچکس به جز مادرش هم آروم نمیشد که حداقل ما ها بچه رو بگیریم زنداداشم یکم بخوابه

این وضع تا چن ماه ادامه داشت دقیق یادم نیس

تا یکی یه راهی گفت و انجام دادیم و واقعا جواب داد خوابش نرمال شد 

بیچاره زن داداشت ، خیلی سخته

اره طفلی خیلی سر این یکی سختی کشید 

ایشالله سلامت باشه همیشه 

و خدا خیر بده اون که این پیشنهادو داد با اینکه اصلا علمی نیس و اصن خیلی بی ربط بنظر میومد ولی بچه بعدش خوابش نرمال شد

بچه داداش منم به دنیا اومده بود همینجور بود خیلی کم خواب جوری که زنداداشم طفلی زیر چشمش داشت سیاه می ...

خب بنده خدا تو که پیام رو نوشتی راهکار رو هم می نوشتی چی می شد مگه؟

خب بنده خدا تو که پیام رو نوشتی راهکار رو هم می نوشتی چی می شد مگه؟

غیر علمیه اخه و اصن بی ربطه

خودم شنیدم کلی مسخره کردم و خندیدم و بعدش شاخ در اوردم که جواب داد

اینه که یه اتیش کوچیک روشن میکنیم و بچه رو از روش رد میکنی فقط یه دور و بعد بچه دور بشه از اتش که دودش صدمه بهش نزنه 

میبینی خیلی مسخرس ولی جواب داد 

2810