2777
2789
عنوان

ازدواج در سن پایین و بچه دار شدن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خالی بنده. ۲۰۰ تا تاپیک داره همع راجع به اینکه‌ شوهرش ۲۰ سالشه و تو بچگی ازدواج کرده بچه دار شده 🤣

بخدا هنر نیست الان هر هر میخنده ۵ سال دیگه گریه میکنه اگر واقعی باشه. زیر ۱۸ سال دوره ای هستش که تصمیمات احساسی هستن بعدش میفهمه زندگی چی بوده و چه گندی زده

خودت بچه خواستی؟ الان که دیگه کاری نمیشه کرد، دیگه فکر کردن بهش فایده نداره

ناخواسته بود

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤
خالی بنده. ۲۰۰ تا تاپیک داره همع راجع به اینکه‌ شوهرش ۲۰ سالشه و تو بچگی ازدواج کرده بچه دار شده 🤣

چرا فک میکنی همه مث خودت خالی بندن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا هنر نیست الان هر هر میخنده ۵ سال دیگه گریه میکنه اگر واقعی باشه. زیر ۱۸ سال دوره ای هستش که تصم ...

نه بابا واقعی نیست از تاپیکاش معلومه. احتمالا یکی از همون اکانت های جهت داره برای ترویج فرزنداوری و کودک همسری

من خودم از زود هم زودتر ازدواج کردم عاقل شدن همه چیز فهمیدن در سن کم بچگی نکردن اصلا جالب نیست حتی ...

عه توبی میدونی چقد دنبالت گشتم،مادرتو دیدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا واقعی نیست از تاپیکاش معلومه. احتمالا یکی از همون اکانت های جهت داره برای ترویج فرزنداوری و ...

نه والا عجب گیری کردما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه توبی میدونی چقد دنبالت گشتم،مادرتو دیدی؟

عزیزم

بله ولی مادرم در شرایط جسمانی خوبی نیست مریض شده 

خیلی ضعیف شده 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د