2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری که لکنت داره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم چیز مهمی نیست.. اگر شخصیت و اخلاق و خانواده خوبی داره. این اصلا عیب به حساب نمیاد.. و لطفا هیچ ...

من مشکلی ندارم فقط از این بابت میترسم کسی بخواد سر این اذیتش کنه طاقت ندارم مثلا موقع بحث با کسی اینطور بشه دلم نمیاد💔

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
میگه بزرگ تر که شده بهتر شده فقط موقع عصبانیت و استرس اینطور میشهمن مشکلی ندارم میترسم در آینده جلو ...

پایدار باشه عشقتون به حق امام حسین 

اینقدر خوشحال میشم میبینم دو نفر همو اینقدر دوست دارن 😍

جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا 
اگه ظرفیت اینو داری که مسخره و تحقیرش نکنی باهاش ازدواج کن

هیچ وقت چنین کاری نمیکنم میترسم کسی به روش بیاره طاقت ناراحتیشو ندارم

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
ددسش داری

آره

اخه یکی رو میشناسم لکنت داره خوشگل فقط یک بار دیدم حرف زد اون موقع هم خوب حرف زد ولی نمیدونم چرا خوش ...

خب چهره چه ربطی به نوع حرف زدنش داره عشقم 😭😭😭😭

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

من مشکلی ندارم فقط از این بابت میترسم کسی بخواد سر این اذیتش کنه طاقت ندارم مثلا موقع بحث با کسی این ...

ببین این مشکل حل شدنیه‌.. باید بری پزشک گفتار درمانی.. 

خواهر زادم اینطوری بود.‌خیلیم لکنت داشت.. الان خیلی بهتره. 

بعدشم تو ک زبون داری.  جوابشونو بده. 

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
ولی میگی نفس نفس میزن مثل تو تنفس نداره؟

حرف زدنش کاملا عادی بود ولی وقتی استرس میگرفت تا بیاد جمله رو بگه نفس نفس میزد ، نه اینکه کلمات رو تکرار کنه

ما یه مشتری داریم جوون و بااین مشکل. میاد غذا سفارش بده ،خانمش جاش حرف میزنه و من بشدت ناراحت میشم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من مشکلی ندارم فقط از این بابت میترسم کسی بخواد سر این اذیتش کنه طاقت ندارم مثلا موقع بحث با کسی این ...

ببخشید دوست ندارم نکته منفی بگم اما اگه می‌تونه ژنتیکی منتقل بشه به فرزندان،این موضوع رو هم در نظر داشته باشید.

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

2810