2777
2789
عنوان

خواب کودک دوساله مامانا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 37 پست
خسته که خواهر ماشالله انقدر شیطونه همش در حال بدو بدو هستدقیقا شبا تو خواب نق میزنه چون خیلی غلت میز ...

روز تنش عصبی داره شب ادامه میده دم مغرب براش اسپند و کندر و نمک با هم دود کن که مغزش رو گرم کنه و چشم زخم رو درمان ...

دیگه هم شیطونی کرد دعواش نکن در عوض قربون صدقه اش برو براش توضیح بده این کار بده 

منم بچه ام دو سال و دو ماهشه  هر وقت دعواش کنم شب گریه میکنه بدخواب میشه  صبحی هم تو شلوارش جیش کرده لباسش رو عوض کردم دعواش نکردم  چون شب قبلش هندونه خرده بود و اخر شب یادم رفت ببرم دستشویی

❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرمنم اینجوری بود

الان اضطراب داره

بفکرش باش

بدترنشه

یه مدت اصلا دعوایاباصدای بلندباهاش حرف نزن

گوشی و تی وی نبینه

خوب میشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
پسر من تا صبح باید دست منو گرفته باشه،حتما هم باید رو بهش بخوابم اگه پشتم بهش باشه گریه میکنه. تازه ...

دقیقا مثل پسر من تا بیداره منم باید روبروش بخوابم اگه برگردم گریه میکنه که برگرد سمت من😂

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
زیاد دعواش میکنی در طول روز؟؟؟

هردقیقه نه ولی اره گاها دعواش میکنم ولی زودی از دلش در میارم چون سریع ناراحت میشه غصه میخوره

لباس چسبون بپوشون، شاید سردش میشه پتوی سنگین هم بنداز روش

لباس گرم میپوشم ولی انقدر غلت میزنه پتوشو همش میندازه اینور اونور هی دوباره من میذارم باز میبینم نیست 

عزیزم کم‌خونی نداره؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

من بچم شبا بازش میزارم راحتتر خواب میره شماهم تشک زیر پاش بنداز تواین سن دیگ شبا جیش نمیکنن

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
پسرمنم اینجوری بودالان اضطراب دارهبفکرش باشبدترنشهیه مدت اصلا دعوایاباصدای بلندباهاش حرف نزنگوشی و ت ...

وای این گوشی بیچارش کرده تا ببینه دستم میگه گوشی غذا میخوره میگه الو باید دور کنم ازش خودمم حدس میزدم گوشی نگاه میکنه عصبی تر شده سریع سر یه چیز کوچیک اگه به خواستش نرسه قیامت میکنه

عزیزم کم‌خونی نداره؟

نمیدونم والله چکاب دوسالگی نبردمش یکسالگی بردم گفتن نداره دیگه دوسالش شد اهنشم قطع کردم چون بهترین اهن رو میدادم باز یبوست داشت 

اخر شب بهش شیرگرم با عسل بده حتما یه ساعت قبل خواب موبایل و تی وی نگاه نکنه قبل شام هم یه بازی بپر ب ...

لعنت به این گوشی که بیچارش کرده نمیدونم چه جوری از سرش بندازم 

لعنت به این گوشی که بیچارش کرده نمیدونم چه جوری از سرش بندازم

بیا بهت بگم

من گوشیمو شارژ نمیکنم 

در حد 20 درصد شد میدم دستش 

بعد 15 دقیقه گوشی خاموش میشه

همسرت و خودت هم وشی دست نگیرید 

آخر ش هم براش کتاب بخون 

بیا بهت بگممن گوشیمو شارژ نمیکنم در حد 20 درصد شد میدم دستش بعد 15 دقیقه گوشی خاموش میشههمسرت و خودت ...

حتما باید اینکارو کنم چون خیلی وابسته شده بعد عصبیش کرده

وای این گوشی بیچارش کرده تا ببینه دستم میگه گوشی غذا میخوره میگه الو باید دور کنم ازش خودمم حدس میزد ...

جلوش دستت نگیر

فقط چند روز نده ببینه ببین چقدر تغییر میکنه

پسرمن وقتی یکروز ببینه شروع میکنه کشیدن پیرهنش 

یقشو هی میکشه بی دلیل

هر چند ثانیه یک بار فکرکن

منم عصبی میکرد باکارش

چون وقتی چیزی میخورد بادست کثیف میکشید یقه رو

لباسش کلی کثیف میشد جایی میرفتم باید لباس میبرد قبل رفتن دکتر لباسشوعوض میکردم دراین حد

دیگه ندادم روز بعدش خوب شد

خوابشم خوب شد

دندون قروچه هم نمیکنه دیگه

حتی توی خواب منو میزد جیغ میزد بعد میخوابید

چهارسالو نیمشه الان فقط ناخون خوردنش مونده وعصبی بودنش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂