2777
2789
عنوان

حالم از قیافه پسره بهم میخوره🤢

1263 بازدید | 73 پست

ی پسره بدبخت سه سالهه که منو میخواد در حدی که اگ بگم بمیر میمیره واسم ولی من از هیکل و قیافش متنفرممم دلم میخواد بالا بیارممم، چیکار کنم که بیخیالم بشهه؟!

کاربری دست چندنفره،🤍🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین اخلاقت و نشونش بدی بیخیالت میشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

منم مجردیام یه دوس پسر زشت داشتم که میدیدمش تهوع میگرفتم

خیلی هم دوستم داشت

ولی خدا شاهده نتونستم تحملش کنم

نمیدونم چرا بهترین پسرا واسه دخترا زشت از آب درمیان😐

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اگر توی رابطه هستی پس چرا قبول کردی و اینهمه مدت باهاش موندی مگه مردم بازیچه دست شمان😐

نخیرم باهاش تو رابطه نیستم ولی متاسفانه همسایمونهه همیشه جلو چشممه وای وقتی میبینمش دلم میخواد بالا بیارم رو قیافه عنش🤮

کاربری دست چندنفره،🤍🦋