2777
2789
عنوان

مادران کودکان اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 136 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم جا نمیزنم.شاید بچه شما واقعا اتیسم نیس عزیزم.وقتی اینهمه رد کردن حتی مرکز اتیسمشاید تاخیری ب ...

نمی‌دونم چون تکرار کلمات داره بعید می‌دونم نباشه عزیزدلم درکل خدابایدصبربده وبلاازنی نی کوچولوت دور باشه دیروزبرای اینکه نباشه برای نی نی ت آیت الکرسی خوندم وبیست تاصلوات فرستادم تادلت آروم بشه

نمی‌دونم چون تکرار کلمات داره بعید می‌دونم نباشه عزیزدلم درکل خدابایدصبربده وبلاازنی نی کوچولوت دور ...

عزیزم شما درمانی براش انجام دادین؟

من امروز مرکز اتیسم بودم.معتقدن اتیسمه😔

حالا نمیدونم ببرمش کلینیک های کارو گفتار درمانی یا مرکز اتیسم

عزیزم شما درمانی براش انجام دادین؟من امروز مرکز اتیسم بودم.معتقدن اتیسمه😔حالا نمیدونم ببرمش کلینیک ...

سلام عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم قربون دلت برم من😔😔😔💔💔متاسفانه ٱتیسم یه اختلال دروجودخودبدنه و سیستم بدن ساختارش اونجوره دیگه اما با کاردرمانی ذهنی شروع به موقع گفتار درمانی ...من بیشتر کاردرمانی ذهنی و گفتار درمانی و آموزش های رفتاری مثلاً چیدن اجروراهررفتن بینش دادن لیوان پرازاب تاهی ببره خالی کنه برگرده توپ بازی بازی های صدادارمثل گرگم ب هوا کم کردن وقت تلوزیونش کم کردن تکنولوژی مثل گوشی وبازی های بیشتر هیجانی تاهوش هیجانیشربره بالا وتشویق بشه مدام سوال بورسه اما درمان قطعی ندارد متاسفانه

سلام عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم قربون دلت برم من😔😔😔💔💔متاسفانه ٱتیسم یه اختلال دروجودخودبدنه و ...

اره عزیزم.میدونم تا اخر هست

خیلی بده ک تو دوتا فامیل فقط بچه تو مشکل داشته باشه.نمیدونم چی بگم اصلا خدایی وجود داره ک گله کنیم یا ن

حالا میخوام ببرمش مرکز اتیسم ی مدت ببینم چی میشه

سلام عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم قربون دلت برم من😔😔😔💔💔متاسفانه ٱتیسم یه اختلال دروجودخودبدنه و ...

ب نظر شما مرکز اتیسم خوبه یا کلینیکا؟

میترسم یکی ببینتم میریم تو این مرکز

خدانکنه عزیزم.

چقدرمیفهممت عزیزم💔😔😔😔آره اماچاره ای نیست دورت بگردم

میدونی شایدم جنگ شد و هممون مردیم و این ناراحتی ها فقط باعث شد مدت باقیمونده رو ب غم بگذرونیم.

پس با این تفکر ک عمر کوتاهه سعی میکنم غمم رو ساکت کنم و جلو برم😘