2777
2789
عنوان

اچ پی وی

54 بازدید | 5 پست

من نمیدونم دقیقا از کی، ولی از خیلی وقت پیش قسمت داخلی بالایی رونم یه دونه زگیل داره. ولی نه سوزش و خارش داره و نه هیچی فقط هم یه بار رابطه‌ای درحد لمس داشتم

میشه اگر کسی چیزی میدونه یا تجربه داشته راهنمایی کنه؟ سرطان زاعه؟ یا میتونه HPV باشه؟ چون فقط یه دونس و بدون علامت

باید نمونه برداری بشه که مشخص بشه زگیل تناسلیه یا پوستی 

در هردو صورت بعدش باید یا کرایو کنی یا آراِف که بسوزونی 

اگر اچ پی وی باشه باید پاپ اسمیر هم بدی 

تا اون زمان اصلااااااا لیف نزن. شیو نکن. پوستت  رو نخارون چون خر خراش سطحی روی پوست باعث کاشته شدنش تو پوست میشه. میتونه توسط لیف یا تیغ یا ناخن این اتفاق بیفته

زودتر برو تا زیاد نشده و یا به دیگران منتقل نکردی 

ایشالا که زودی درمان میشی ولی تعلل نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید نمونه برداری بشه که مشخص بشه زگیل تناسلیه یا پوستی در هردو صورت بعدش باید یا کرایو کنی یا آراِف ...

من اولین و آخرین باری ک ارتباطی داشتم مربوط به ۱۴۰۱ هستش و خب دقیق نمیدونم از کی ظاهر شده ولی برمیگرده به همون یکی دوسال پیش از اون موقع هم پیشرفتی نداشته. نمیدونید چرا شما؟ اگر بدخیم بود نباید بیشتر میشد؟

من اولین و آخرین باری ک ارتباطی داشتم مربوط به ۱۴۰۱ هستش و خب دقیق نمیدونم از کی ظاهر شده ولی برمیگر ...

سرطان نیست که بدخیم و خوش خیم داشته باشه 

الزاما هم از طریق رابطه منتقل نمیشه 

بچه ده ساله میاد رو انگشتش دوتا داره رو کمرش ۳ تا و ... بچه که رابطه نداره 

علت اینکه زیاد نشده برا اینه که خودتو نخاروندی یا خراشی رو پوستت ایجاد نشده و بهداشت هم رعایت کردی یا هر دلیل دیگه ای به هر حال خیلی خوش شانس بودی 

اگر میخوای همینجور خوش شانس بمونی زودتر برو زنان ولی زنانیا خیلی کلاش شدن. بنظرم اصلا مستقیم برو آزمایشگاه بگو تست hpv میخوام بدم. ازمایشتو بده بعد برو دکتر