2777
2789

با الانم 

عکس نمیدم عزیزان اصرار نکنین 

ولی خدایا تغییر در حد شوماخر    

دروغ چرا چند تا عملم داشتم دیگه نگین چی بوده  

سلام برای اینکه  تو هم بتوونی از سهمیه استفاده کنی به بابات بگو بره مرز یا سوریه داوطلبانه تا تو هم از این نعمت بهرمند شوی!!!

بهش بگو تا شهید نشدی برنگرد تا نن بتوونم از مزایای همه چیز استفاده کنم!!!

❤❤❤
سلام برای اینکه تو هم بتوونی از سهمیه استفاده کنی به بابات بگو بره مرز یا سوریه داوطلبانه تا تو هم ...

عزیزم ربطی نداره اینکه حاشیه حرف میزنیو نمیفهممم خودشون خواستن برن حنگ برای مرزو بومو نامسشون چه ربطی داره اصلا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما فرزند سهمیه داری پین ندن خواهشن درد دل ما عادیا بود

من فرزند شهید نیستم اما بابام جبهه رفت و هیچ سهمیه ای ندارم به خدا قسم اونجوری که فکر میکنید نیست تو خانواده جانبازان و ایثار گران هم اگه پارتی نداشته باشی  هیچ حمایتی نمیشه 

مثل من که هیچ حمایتی نشد ازم

❤❤❤
اصلشم همینه ولی همه انکارمیکنن که استفاده کردن

تو همه کشورها برای کسانی که بجنگ رفتند امتیازات ویژه ای در نظر گرفتند مثل امریکا که هنوز به کهنه سربازان جنگ ویتنام خدمات رایگان میده 

هیچ کشوری کسانی که در سختی ها همراهیش کردند رو در دوران راحتی تنها نمیگذاره 

همه به نظامیانی که در جنگ شرکت داشته اند و جنگیدن امتیازات ویژه میده

❤❤❤
تو همه کشورها برای کسانی که بجنگ رفتند امتیازات ویژه ای در نظر گرفتند مثل امریکا که هنوز به کهنه سرب ...

کشورمون از دست اینا به باد رفته نخبه هانون رفتن جالبه حقون میدونن مردم عادیو اذیت کنن و تعین تکلیف کنن براشون شما سهمیه داری ریپ نزن 

عزیزم ربطی نداره اینکه حاشیه حرف میزنیو نمیفهممم خودشون خواستن برن حنگ برای مرزو بومو نامسشون چه ربط ...

احتمالا اشتبا نوشته گاهاتاپیکا اینجورمیشن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
تو همه کشورها برای کسانی که بجنگ رفتند امتیازات ویژه ای در نظر گرفتند مثل امریکا که هنوز به کهنه سرب ...

خرفتون درسته عزیزم ولی چه ربطی به تاپیک داره گلم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...