2777
2789
عنوان

باورتون من برادرمو تا حالا ندیدم ب نظرتون پیامش بدم بگم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 56 پست
اگه از مادر جدا هستین پیام نده چون عین من احتمال اینکه فحشت بده زیاد برادر ناتنی من پیام دادم ایل و ...

مادرمون مشترکه 

چه فرقی داره الان از سمت پدر یکی باشی باید برینی ب طرف؟ چه فرقی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه من چیکارش کردم ب بخواد برینه بهم😐پیجش نگاه کنی ادم درست درمونی ب نظر میاد رو چه حساب بخواد ب ...

احتمالا دنبال پولی تا برادرت 

اگه ناتنی هستی دست از سرش بردار  

مادرت زندگیش رو سیاه کرده تو ول کن

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
پشمام ریخته والااول سعی کن اطرافیانشو گیر بیاری باهاشون هم کلام شی ازشون بپرسی چطور آدمیه

منم یه برادر نا تنی دارم حتی یکبار هم ندیدمش ، اصلا نمی دونم از وجود ما خبر داره یا نه؟ خواهر هام میگند کپی منه 

چقدر قضاوت می‌کنید...

چون شوهرم یه خواهر این مدلی داره 

دنبال پوله نه برادر وگرنه 18 سالشه چرا تا حالا دنبال دادش نبود حالا که طرد شده داداشی میخاد 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
چون شوهرم یه خواهر این مدلی داره دنبال پوله نه برادر وگرنه 18 سالشه چرا تا حالا دنبال دادش نبود حالا ...

آدمیزاد همین هست توی یه سنگ‌های بیشتر کنجکاوی دارند بعد هم خوب بالاخره خواهر و برادر هستند شاید توانستند ارتباط خوبی بگیرند

2810