2777
2789
😂😂😂این حرفو به مادرت نگو هیچوقت،بخدا منم خیلی مامانمو با حرفام ناراحت کردم البته اینو هیچوقت بهش ...

گلم مادرم اگه ناراحت میشه تقصیر خودشه 

من یک مادرشاد پولدار موفق وبااعتمادبه نفس میخواستم نه یک مادریکه تمام عمرشوگذاشته برا خونه داری الان طلبکارم هست

هرررررگزززززززبه خودشون بارها گفتم عشقم بهشون بی نهایت هست نه با گذشت زمان و نه هیچ دلیل دیگری کم نخ ...

خب من که نگفتم رسید‌ی نکنین یا دوستشون نداشته باشین میگم الکی با ترس آوردن یا انواع حساسیت‌ها خودتون  و داغون نکنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا منم یه سره داره نصیحت میکنه ولی منکه دیگه اهمیت نمیدمیجوری حرف میزنه انگار من هیولامم خخختا چند ...

😂😂😂درکت میکنم منم ۲۲ سالمه سن زیادی ندارم که بگم نسل امروزی رو درک نمیکنم ولی الان بهشون حق میدم و پشیمونم بخاطر اینکه به حرفشون گوش نمیدادم بعضی وقتا،البته نه همه حرفاشون چون بابا مامانا دیگه زیاد میخوان کنترل کنن و ما هم اذیت میشیم

😂😂😂درکت میکنم منم ۲۲ سالمه سن زیادی ندارم که بگم نسل امروزی رو درک نمیکنم ولی الان بهشون حق میدم ...

مثلا از ۱۰ سال پیش تا الان بازم میگن نههه حق نداری موهاتو زیاد بیرون بزاری ایششش 

حالا حداقل دیگه نمیگن مثل فلانی باش چون فلانی حجاب که هیچی دوسپسر داره 🤣🤣🤣

گلم مادرم اگه ناراحت میشه تقصیر خودشه من یک مادرشاد پولدار موفق وبااعتمادبه نفس میخواستم نه یک مادری ...

اینجوریم تو کودکیت همش سرکارو اون طرف این طرف بود بازم میومدی میگفتی من پول نمیخواستم خود مامانمو میخواستم که کنارم باشه من پرستار نمیخواستم میخواستم اون همیشه پیشم باشه نیازمو بهش بگم‌.خودمونیم دیگه هممون همینیم منم همینم فقط چون زود مامان شدم الان به درک دیگه از زندگی رسیدم وگرنه بنظرم خودتم متن کمی از بچه پولدارا نخوندی که از شرایطشون ناراضی بودن و میگفتن مامانمون همش سرکاره ما پول نمیخوایم محبت میخوایم

چرا برات مهمه سلامت کنه واقعا این ناراحتی نداره شما براش وقت گذاشتی چون بچه بود شیرین بود از اون ...

درسته دوستش داشتم اما خیلی وقتا اذیت شدم خسته شدم اما کمکش میکردم نمیزاشتم احساس تنهایی کنه  

حتی خدا هم از ناسپاسی و بی حرمتی بدش میاد منکه انسانم 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
مثلا از ۱۰ سال پیش تا الان بازم میگن نههه حق نداری موهاتو زیاد بیرون بزاری ایششش حالا حداقل دیگه نمی ...

😂😂😂هیییی تصور کن فردا بچهای خودمون بگن اییششش مامانمون میگه فقط میتونی شلوارت تا بالای زانوت باشه یا نیم تنه بپوشی من دوس دارم فقط شرت و سوتین بپوشم ایییششش🤣🤣🤣اصلا منظورم شما نیستی میگم که هرکس نسبت به گذشته ای که خودش بزرگ شده درکت نسل جدید براش سخته😂

ازون وقتی که تصمیم گرفتم کلا بچه دار نشم😅

یه آدم هم عقیده با خودم پیدا کردم...البته انسان ها با مرور زمان و پستی و بلندی های زندگی ممکنه تصمیماتشون تغییر کنه ...ولی در کل عقیده من این هست کسی که تشکیل زندگی میده (البته بازم میگم نظر منه و به کسی تحمیلش نمیکنم) خیلی عجله ای واسه فرزندآوری نکنن بعضیا کلی غصه میخورن برای بچه آوردن بعدا کلی منت میکنن که اره ما از خودمون واسه تو گذشتیم ...من تو این مورد دختر عمم الگوی زندگیمه ۳۱ سالگی ازدواج کرد خودش و شوهرش هردو آدم های فرهیخته و تحصیل کرده تا ۴۱ سالگی با شوهرش در حال ماجراجویی و سفر داخل و خارج بودن فک کنم کله اروپا و اسیا رو گشتن تو ۴۱ سالگی اولین فرزندشو با خواست خودش اورد و تو ۴۳ دومی به شدت زن ارام و خونسرد با حوصله کسیم نگاش کنه نمیگه ۴۵ سالشه اونقدر ذوق بچه هاشو داره که نگو چون تو زندگیش تمام تصمیماتشو صرفا بر پایه احساس نگرفت از سبک زندگیش خیلی خوشم میاد👌👍

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

یه آدم هم عقیده با خودم پیدا کردم...البته انسان ها با مرور زمان و پستی و بلندی های زندگی ممکنه تصمیم ...

سلام

شدیدا معتقدم که هر ازدواجی نباید لزوما به بچه داشتن ختم شه

خیلی وقته که به این عقیده هستم ولی به قول شما ادم در طول زمان و متاثر از شرایط ممکنه تغییر عقیده داشته باشه

چیزی و که خیلی ازش مطمعنم اینه که اصلا تا ده سال آینده به داشتن بچه فکر نمیکنم

مادر بودن مصادف با از دست دادن

حالا از دست دادن چی

قطعا وقت، زمان، اندام ایده آل و... 

و اینکه مادرا شدیدا فداکارن من ذهنم به هیچ وجه آمادگی برای این حجم از ایثار و نداره

دوست دارم دوتایی با همسرم حداقل ده تا سفر بریم

حداقل چند سال دوتایی باشیم

باید قبول کنیم که کیفیت رابطه ها بعد از بچه تغییر میکنه

حالا بهتر بدتر شدنش و کاری ندارم ولی از تغییرش مطمعنم

چقد ایده ال من همیشه دوست داشتم بالای 30 ازدواج کنم ولی شرایط اینطور پیش رفت ک 25سالگی مزدوج شدم😅

در مورد بچه اما حتماااا اون ایده ال های ذهنیم و حفظ میکنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
سلامشدیدا معتقدم که هر ازدواجی نباید لزوما به بچه داشتن ختم شهخیلی وقته که به این عقیده هستم ولی به ...

من تفکرم مثل شماس 😆...خداییش الان انقدر علم پیشرفت کرده که تولید مثل خیلی چیزه عجیب و غریبی نیس تازه مادرهای سن بالا پختگی بیشتری برای تربیت دارن...من ۲۸ سالمه برام دعا کن منم دیگه تا ۳۰ ازدواج کنم 😀😃❤

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

من تفکرم مثل شماس 😆...خداییش الان انقدر علم پیشرفت کرده که تولید مثل خیلی چیزه عجیب و غریبی نیس تاز ...

😍

کاملا موافقم باهاتون

انشالله شرایط همونطور که میخواید پیش بره براتون😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
😍کاملا موافقم باهاتونانشالله شرایط همونطور که میخواید پیش بره براتون😍

❤😗