2777
2789

مادرشوهرم فوت شده بعد شوهرم همش دلش میخواد خونه پدرش باشیم پدرش ازدواج نکرده یه خواهرم داره مجرده پشت کنکوریه چند ساله

بعد منکه زیاد میرم به اصرار شوهرم خواهر شوهر بزرگه هر وقت میاد مثلا کاری کنه جوری رفتار میکنه انگار خونه مال منه مثلا میگه یخچالتم تمیز کردمو فلان ... بعد غذای پدرشوهرمینارو من میزارم چه اونجا باشم چه خونمون باشم خواهرش فقط یک روز در هفته میاد شبم میمونه فرداش میره واقعا دیگه دیوونه شدم با شوهرم دعوا کردم که دیگه نمیرم فقط غذاشونو خونه خودم میزارم تو ببر بده

خدایا در هرلحظه و همیشه مواظب دخترکم باش🩵

بعد امروز گفت فردا شامو بزار بریم اونجا چیزی نگفتم بعد رفتنش اعصابم خرد شد نشستم گریه کردم به خودشم زنگ زدم بیاد اومد گفتم مگه باهم حرف نزدیم؟؟ گفت باشه نیا خودم میرم ولی میگه اون یروزیم که خواهرم ادنجاس بیا حس نکنه دیگه خونه دراختیار اونه و فلان ولی نن واقعا دلم نمیخواد برم همش منو میزاره لای منگنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خواهرشوهر منم میرفتیم خونه باباش اینا همش میگفت ب من قابلمه ت کو ظرفت کو  سفره ت کو  چون اول زندگی5ماه باهاشون بودم تا دو سه سال رو زبونش بود 

میگفتم منم مث تو  نمیدونم اطلاعی ندارم مامانت کجا گذاشته از خودش بپرس 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
وای خواهرشوهر منم میرفتیم خونه باباش اینا همش میگفت ب من قابلمه ت کو ظرفت کو سفره ت کو چون اول زند ...

وای میبینی چه حس بدیه بخدا دلم میخواد بمیرم دیگه

مادرش دوسال بعد اومدن من مرد

خب اشتباه کردی بعد فوت ایشون رفتی انجام دادی الان فکر میکنن وظیفته از همین امروز شروع کن کمتر کن وظایفتو برای چی تو باید غذا درست کنی 🙄🙄🙄  اگه دوست داشتی هفته ای یکی دوبار 

خونشونم همون هفته ای یک بار برو 

خب اشتباه کردی بعد فوت ایشون رفتی انجام دادی الان فکر میکنن وظیفته از همین امروز شروع کن کمتر کن وظا ...

عزیزم اجباره اجبار شوهرم همش اجبار میکنه بخدا خانوادمم پشتم نیستن فک میکنی خوشم میاد انجام بدم؟فک کن بعد مرگ مادرش منو برد یکسال بااونا زندگی کردم بعد یماه اعتراض کردم منو برد خونه بابام بابامم بهش گفت بیخود کرده ببرش 😊

2810