2777
2789

من داشتم 

موهاش میریخت

خیلی لوس بود 

همش توجه میخواست

باید جای پیپیش رو بهش آموزش بدی و خاک براش بگیری 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلدونا رو میندازه میاد پی پی میکنه‌توی گلدونا البته ما حیاط داریم بعد خودشو لوس میکنه 😍😍😍😍بعد خوراکی میدی .بعضی وقتا چنگ میزنه😐😂گربه خوبه دوس دارم خیلی

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

سختی هاش باید حواست به تایم آب غذاش باشه براش مالت بخری که هم ریزش مو کم بشه هم خوب بتونه غذا رو حضم کنه غذا هم حتما باید غذا خشک خارجی بدی چون غذای خونه برای گربه نژاد دار سمه حموم ماهی یکبار ظرف آب غذا جدا و خونه آروم 

ENFP👤
من دوتا دارم. اگه دو دلی اصلا نیار. گربه دلشتن عشقی لازم داره که باعث میشه یه لحظه هم شک نکنی تو اور ...

سختیش برام اینه که اگر بخوام برم جایی چیکارش باید کنم.

تقریبا هر هفته یا دو هفته یکبار میرم شهرستان 🥲

اگر این مسأله نبود که صددرصد بودم

بعد چیکارش کردی

دادمش ب دوستم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
سختیش برام اینه که اگر بخوام برم جایی چیکارش باید کنم.تقریبا هر هفته یا دو هفته یکبار میرم شهرستان � ...

ما میریم مسافرت کیلید میدیم همسایه یا خواهرم روزی یکبار بیاد غذاش و ابش رو پرکنه بره. این که سختی نداره غذای خشک همیشه اماده س 

من گربه های خیابونی رووغذا میدم نذر کردم .یک گربه هم خونه ام زایمان کرد پسرش خونه ما موند الان شیرخانی شده برای خودش .با یک گربه ماده جفت شده که خونه ما رو بهش معرفی کرده .الانم 5 تا گربه کوچولوی ماه و ناز آورده ولی میدونم با زجر میمیرن یا ماشین بهشون میزنه یا گرسنگی می کشن .برای همین هروقن حامله میشه دلم میگیره .ایران جای خوبی براشون نیست .مردم مظلومترها رو اذیت می کنند .حیوانات که دیگه نگم چقدر مظلوم اند . با صفت هایی مثل نجس و بی صفت  بهشون ظلم می کنند 

ما میریم مسافرت کیلید میدیم همسایه یا خواهرم روزی یکبار بیاد غذاش و ابش رو پرکنه بره. این که سختی ند ...

عع پس اینطوری هم میشه؟

مرسی 🥲

خیلیییی برام چالش بود.

مثلا من اکثرا پنجشنبه ها میرم شنبه میام

من داشتم موهاش میریختخیلی لوس بود همش توجه میخواستباید جای پیپیش رو بهش آموزش بدی و خاک براش بگیری

گربه اصلا اموزش برای دستشویی نمیخواد

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
عع پس اینطوری هم میشه؟مرسی 🥲خیلیییی برام چالش بود.مثلا من اکثرا پنجشنبه ها میرم شنبه میام

اره عزیزم.گربه مستقله. اب و غذا و خاکش اماده باشه هیچ مشکل دیگه ای نداره. البته خونه هم باید امن باشه. پنجره باز نباشه چیزایی که قابل بلع باشه هم دم دست نباشه. همین

2810