2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست
خیلی بده گلم.جلو این افکارتو بگیر من تمیز هستم اما نه انقدر دیگه وسواسهشوهرت هم زده میشه گناه داره ح ...

یعنی شلواربچه روبشورم روزقبلش مثلارابطع داشته باشم دستمال یالباس زیرهمسرموبشورم باعث بارداری نشه اگ ب شلواربچم بخوره بااینکه حمومومیشورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازگیااینطورشدم میگم بچم ببرم حموم نجس میشه یالباسشوباشک میشورم میگم اگ اسپرم توکف حموم باشه خدانکرد ...

آز این گوشی و نت حداقل استفاده ی مفید داشته باش 

اطلاعات اولیه ی انسانی رو افزایش بده حداقل 

این چرت و پرتا چیه 

بچه هم داری با این سطح سوادو آگاهی ؟:/

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
یعنی شلواربچه روبشورم روزقبلش مثلارابطع داشته باشم دستمال یالباس زیرهمسرموبشورم باعث بارداری نشه اگ ...

اصلا فکر کن بخوره به شلوار،اون شلوار شسته نمیشه؟پهن نمیشه؟خشک نمیشه؟بعد اسپرم بعد تاید و مایع لباسشویی همچنان پرقدرت میمونه؟

تازگیااینطورشدم میگم بچم ببرم حموم نجس میشه یالباسشوباشک میشورم میگم اگ اسپرم توکف حموم باشه خدانکرد ...

یکم برو مطالعه کن اطلاعات علمی تو زیاد کن . حل میشه . اولا نجاست و رفع کردنش قانون خودشو داره . وقتی گفته با آب کثیره یبار بشوری حله تو اجتهاد تازه آوردی میگی نیست؟!

اسپرم هم نمی تونه تو حموم زنده بمونه در ضمن با آب هم میره بچه هم نمی تونه باردار بشه 

اصلا فکر کن بخوره به شلوار،اون شلوار شسته نمیشه؟پهن نمیشه؟خشک نمیشه؟بعد اسپرم بعد تاید و مایع لباسشو ...

خیلی ممنونم عزیزم خیالم راحت شد یعنی کف حموم هم ی آب خالی پاک میکنه

یعنی شلواربچه روبشورم روزقبلش مثلارابطع داشته باشم دستمال یالباس زیرهمسرموبشورم باعث بارداری نشه اگ ...

خدای من چطور ممکنه همچین چیزی اصلا محاله 

بعدش هم مگه بعد رابطه شما و همسرت خودتونو تمیز نمیکنید یا نمیشورید این یک 

دوم اینکه لباس زیر خودت و شوهر ودختر خانمتو جدا بشور قاطی بقیه لباسا نکن

مگه یه لباس زیر چقد طول میکشه شستنش همشون جدا جدا بشور 

خیالت هم راحت هیچ وقت حامله نمیشه من که تو عمرم تا حالا همچین چیزی نشنیدم والا

ببین این افکار شیطانیه حتی تو دین هم نهی شده رو خودت کار کن

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
خیلی ممنونم عزیزم خیالم راحت شد یعنی کف حموم هم ی آب خالی پاک میکنه

آره چرا پاک نشه،چرا سختش می‌کنی برای خودت،اصول اولیه رو رعایت کن ولی سختش نگیر،اسلام دین سخت گیری نیست ،اگرم واقعا نمیتونی غلبه کنی به افکارت حتما برو پیش مشاور و راه حل بگیر حتما

وقتی میگن درس بخونید ۱۴ سالگی شوهر نکنید ۱۵ سالگی بچه نیارید  برای اینه 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

با تاید کجا رو می شوری؟؟

من وسواسیم سر بارداری ناخواسته بود،،انقدر وسواس داشتم که کلافه اش می کردم،،ولی دیگه این مدل وسواسی رو ندارم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

2810