2777
2789
ببین تو از حال اون آدم خبر نداری من پسرایی رو می‌شناسم اصلاً به روی خودشون نمیارن اگه لب باز کنن و ب ...

اخه این خودش رفت همه میگن پسری یکی دوست داشته باشه نمیره با بهونه 

حتی بعدش هم رفت رل زد 

روز تولدمم یادش نبود 

جای تبریک روز تولدم گفت بلاکت کردم که پیام ندی رلم ببینه 

قشنگ شکستم اونجا 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
شاید خیلی زود ب زود قهر میکردی کلافه شده

شاید ما هر هفته یبار قهر میکردیم 

سری اخر دیگه حرف نمیزدیم که حرفی پیش نیاد میریختیم تو دلمون

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مقصر اونه پیش قدم نشو یا میاد یا فراموش کن زودم وارد رابطه نشو

مقصر من بودم دروغ گفتم ولی معذرت خواهی کردم اگه دوستم داشت میتوتست ببخشه

اخه این خودش رفت همه میگن پسری یکی دوست داشته باشه نمیره با بهونه حتی بعدش هم رفت رل زد روز تولدمم ی ...

قشنگم اگه اینجوریه تو هم عین خودش باش برای چی حق زندگی رو از خودت می‌گیری مطمئن باش یه آدم بهتر که خیلی هم دوست داره میاد توی زندگیت من تو این قضیه خیلی تجربه داشتم همیشه فکر می‌کردم وای اگه طرف منو دوست نداشت و رفت ولی من عاشقش بودم بعد فهمیدم قراره یکی بهترش بیاد سراغم

مقصر من بودم دروغ گفتم ولی معذرت خواهی کردم اگه دوستم داشت میتوتست ببخشه

ن ربطی نداره 

ب نظرم فراموش کن راحت

رابطتون خوب نبوده

هرهفته قهر جالب نیست

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

قشنگم اگه اینجوریه تو هم عین خودش باش برای چی حق زندگی رو از خودت می‌گیری مطمئن باش یه آدم بهتر که خ ...

چند بار اومدم برم تو رابطه هی با اون مقایسه میکنم 

همه اون حرفا و کارا یادم میاد 

مثلا حالت تهوع میگیرم بخام به یکی دیگه عکس یهویی بدم 

یا یادم میاد چه حرفای قشنگی میزد این جدیدا که میان انگار دوستم ندارن از اون حرفا نمیزنن 

ن ربطی نداره ب نظرم فراموش کن راحترابطتون خوب نبودههرهفته قهر جالب نیست

اره همش کلنجار میرفتیم باهم ولی جدیدا با هرکی میخام آشنا شم میبینم اونقد محبت نداره بهم

اره همش کلنجار میرفتیم باهم ولی جدیدا با هرکی میخام آشنا شم میبینم اونقد محبت نداره بهم

باید قدر میدونستی گلم

عب نداره شده دیگه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چند بار اومدم برم تو رابطه هی با اون مقایسه میکنم همه اون حرفا و کارا یادم میاد مثلا حالت تهوع میگیر ...

کاملاً درکت می‌کنم بهت هم حق میدم هرچی ازش داری یادگاری بریز دور فکر کن تازه به دنیا اومدی زندگی جدید بساز سخته ها می‌دونم ولی تنها راه چاره‌اش همینه دو هم از اول اون آدمو نمی‌شناختی اولش که انقدر برات خوب نبود به مرور به هم نزدیک شدین کل خاطرات قشنگم داشتین ولی همه اینا به مرور زمان به دست اومد حالا بگرد یه آدم درست پیدا کن همون زمانی که به اون رابطه دادی به اینم بده نتیجه‌اش بعد ۶ ماه معلوم میشه یا اون آدم جدیده درسته یا یکی بهترش پیدا میشه

کاملاً درکت می‌کنم بهت هم حق میدم هرچی ازش داری یادگاری بریز دور فکر کن تازه به دنیا اومدی زندگی جدی ...

مرسی عزیزم درست میگی 

اونم قبلا از صفر شروع کردم باهاش شاید باید زمان بدم به بعدیم 

ممنون واسه راهنماییت

کاملاً درکت می‌کنم بهت هم حق میدم هرچی ازش داری یادگاری بریز دور فکر کن تازه به دنیا اومدی زندگی جدی ...

فقط یه سری چیز یادگاری نگه داشتم خیلی سخته خلاص شم ازشون 😔

عزیز دلی امیدوارم یه آدم خیلی خوب بیاد تو زندگیت 🤍

فدات شم مرسی که انقد مهربونی 

امیدوارم کاش خدا یه ادم خوب تو زندگیم بزاره که تا اخر باهم بمونیم

فقط یه سری چیز یادگاری نگه داشتم خیلی سخته خلاص شم ازشون 😔

اصلاً برات سخت نباشه تو فکر می‌کنی اونا بهت آسیب نمی‌زنن ولی همون یادگاری‌ها باعث میشن تو نابود بشی روز اولی که به دنیا اومدی هیچی از خودت نداشتی فکر کن تازه به دنیا اومدی همه رو بریز دور تو به اونا هیچ احتیاجی نداری