2777
2789
عنوان

خوشبو کننده لباس حین شستشو میخوام

187 بازدید | 10 پست

از بوی مایع و پودر رختشویی خوشم نمیاد 

دنبال نرم کننده یا خوشبو کننده لباسم که حین شستشو به لباس بوی خوب بده

نرم کننده های ایرانی هم هر چی استفاده کردم خوشم نیومد

تا حالا سافتلن گلرنگ اکتیو تاژ استفاده کردم

اگه نرم کننده لباس خوشبو و یا خوشبو کننده خوب سراغ دارین بفرمایید

www.alijgar.persianblog.ir

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از نویتکس راضی ام. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید
کامفورتسافتلن طلایینویتکس هم استفاده کردم

سلام تو یه تاپیک قدیمی در مورد ختنه پرسیده بودید ،میخواستم بدونم تو هفت ماهگی با چه روشی ختنه کردید؟ من پسرم ۵ ماهشه خیلی استرس دارم