2777
2789
عنوان

کی همصترشو نقد کرده

154 بازدید | 15 پست

لطفا بگید چطور از Authenticator استفاده کنم 

دانلودش کردم کلیپ اموزشی هج دیدم ولی اصلا برنامه ای که دانلود کردم هیج منویی نداره مثل کلیپ

فقط یه یه اضافه ای هست که اسکن میکنه حالا من چطور روی یه گوشی که اون کد تون کیپر رو اسکن کنم

دو تاش روی یه گوشیه

لطفا یه از دوستان توضیح میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وشوهرم داریم ..هیچ کار نکردیم اصلا ارزش نداره بیخیال بابا ..من که ازاول به چشم‌بازی بهش نگاه کردم مخصوصا کلید رو خیلی دوست داشتم تو خود همستربود اون ...شوهرمم محل کارش چهارتا کارگر اونام گفتن چقد وقت گذاشتن ولی الان براشون مهم نبوده به یه تومنم نمیرسه ۲۰۰ ..۳۰۰ میخوای چیکار😁😂برای من که ۷۰۰ میشد ..آخه ۷۰۰ پوله

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اسکن نکن ، حساب کاربریتو باز کن برو بخش امنیت نوبیتکس یه کد بهت میده واردش کن یه اسمسم برات میاد وار ...

مرسی عزیزم ولی کدومو باید بزنم

میدوتی برای انتقال تونهای خریداری شده به تون کیپر میخوام

توضیحات نوتیبکس گفته باید از گوکل اثنتیکتر کد بگیری

حالا باید چیکار کنم؟

کی بهت گفت این برنامه رو‌نصب کنی؟؟ مگه نوبیتکس احراز هویت کردی و‌کد دوعاملی فعال کردی براش؟؟

اره عزیزم 

توی کلیپای آموزشی نوتیبکس گفته

باید از گوگل اثنتیکتر بگیری

برای انتقال تون ها از نوتیبکس به تون کیپر

گیح شدم نمیدونم باید چیکار کنم

برای من تو کیف پولمم حتی نیومده ارزش نداره نقد بشه مخصوصا الان پایین تر هم اومده

من بار اولمه

میخوام کلا یاد بگیرم

چند روزه درگیرشم کسی نیست خضوری توضیح بده برام

قیمتها هم بالا پایین میشه

دو تا اکانت هم دارم یه تومن هم‌ بشه خوبه

من خیلی براش وقت نذاشتم 

کلا برای بازیهای بعدی میخوام یاد بگیرم

من وشوهرم داریم ..هیچ کار نکردیم اصلا ارزش نداره بیخیال بابا ..من که ازاول به چشم‌بازی بهش نگاه کردم ...

حالا همون ۷۰۰ تومن هم‌خوبه

ادم میره خرید برا دویست سبصد چونه میزنه

ولی من کلا میخوان یاد بگیرم روندشو برای بازیهای بعدی که بلد باشم

حالا همون ۷۰۰ تومن هم‌خوبهادم میره خرید برا دویست سبصد چونه میزنهولی من کلا میخوان یاد بگیرم روندشو ...

من روندشو بلد نیستم اصلا کیف پولشم شوهرم وصل کردبلد نبودم..احراز هویت اینام فک کنم داشته باشه ..شوهرمم جدیدا اینقد کار داره ..خودشم براش مهم نیست منم گفتم ولش کن پس 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اره عزیزم توی کلیپای آموزشی نوتیبکس گفتهباید از گوگل اثنتیکتر بگیریبرای انتقال تون ها از نوتیبکس به ...

خب از نوبیتکس اندازه صد تومن تون بخر انتقال بده تونکیپر بعد که انتقال دادی حالا همسترت و انتقال بده تون کیپر و از تونکیپر انتقال بده نوبیتکس و اونجا بفروش

فعالسازی شناسایی دوعاملی رو بزن یه کدی بهت میده، رو گوشیتم اسمس میاد ،بزن رو باضافه  اون کدا رو هم واردکن تو گوگل اتنتیکیتور، فیلترشکنتم باید روشن باشه

بعد تایید میشه، این ساخت اکانته تو گوگل اتنتیکیتور برا نوبیتکس ،  باز وقتی ک میخای تون رو انتقال بدی ب تونکیپر باید دوباره بری تو نرم افزار گوگل و یه کد ازش بخوای وارد کنی تو قسمت کد دو عاملی و مراحل انتقالو انجام بدی

اگه هنوز از نوبیتکس تون نخریدی، بقیه صرافیا آسونترن و کد دو عاملی نمیخان، ولی من کار نکردم باشون ک بگم کدومو بزنی، ولی میدونم صرافی تبدیل و صرافیای مجاز دیگه این کد دو عاملیو ندارن

2810