2777
2789
عنوان

خانم های بدنساز بیاین یکم با هم دردل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 28 پست
نمیشه تو خونه کاری کرد پایین تنه ادم پر تر شه ؟؟؟

چرا نشه همه چی ممکنه ولی با برنامه بری به نظر من بهتره سریع تر نتیجه میبینی ولی من داخل خونه چند ماهی ک نمیشد باشگاه برم ورزش میکردم شکمم رو تخت کردم و صافه صاف شده بود چیزی ک توی باشگاه نشد

خیلی خیلی خوبه ولی اگر ول کنی زحماتت به باد می‌ره فک کنم دوستمون هم برای همین میگه اشغال ترین ورزشه ...

رژیم نمیگیرم بابا اراده ش و ندارم.ولی لاغر نیستم چاقم نیستم

نمیدونم بدنم جواب میده انگار.بقول تو بدنم استعداد داره انگار‌.همین والا راز خاصی نداره خود ب خود خط افتاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نشه همه چی ممکنه ولی با برنامه بری به نظر من بهتره سریع تر نتیجه میبینی ولی من داخل خونه چند ماه ...

میشه بگی چطوری ؟؟؟ منم یذره شکم دارم 

ولی باسنم دوس دارم پر تر شه و اینا

یا حضرت رقیه 💞
چرا نشه همه چی ممکنه ولی با برنامه بری به نظر من بهتره سریع تر نتیجه میبینی ولی من داخل خونه چند ماه ...

عزیزم میشه بگی چجوری شکمت تخت شد من یه مدت رژیم بودم وزنم اومده پایین همه جام لاغر شده فقط یکم شکمم مونده

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
خیلی خیلی خوبه ولی اگر ول کنی زحماتت به باد می‌ره فک کنم دوستمون هم برای همین میگه اشغال ترین ورزشه ...

من دو سال رفتم خیلیم انگیزه داشتم ولی فهمیدم بیخودترینه 

دکتر گفت فشار به عضلات کف لگن میاد و باعث افتادگی رحم میشه گفت افتادگی براثرزایمان و میشه عمل کرد ولی با ورزش و نه . بعدم مربی برنامه میداد که کجاهام لاغرشه کجاها سفت منم موبه مو انجام میدادم ولی همش برعکس میشد واسه همه همینجوربود مربی خودش که صاف اصن سینه نداشت رفت پروتز کرد بعدم انقد بابرنامه و پودر بیخودی فروختن کلاهبرداری میکرد این ورزش خرجش زیاده و باید پودر بخوری که اصلش خیلی گرونه  

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
میشه بگی چطوری ؟؟؟ منم یذره شکم دارم ولی باسنم دوس دارم پر تر شه و اینا

من تمرین باسنم کردم ولی نمی‌دونم تأثیر داشته یا نه

روزی نیم ساعت ورزش کردم همراه تمرین های شکمی ک فیلمشو دارم هنوز بعد این ک ورزش میکردم( بالا پایین میپریدم و یا طناب میزدم فیکس نیم ساعت ک میشد ) بعد تمرین های شکمی میزدم یک جوری شده بودم ک اگر روزی ورزش نمی‌کردم افسردگی میگیرفتم یهویی ول کردم به خاطر این دانشگاه کوفتی و ۲۴ واحدی ک برداشته بودم

عزیزم میشه بگی چجوری شکمت تخت شد من یه مدت رژیم بودم وزنم اومده پایین همه جام لاغر شده فقط یکم شکمم ...

من تمرین باسنم کردم ولی نمی‌دونم تأثیر داشته یا نه 

روزی نیم ساعت ورزش کردم همراه تمرین های شکمی ک فیلمشو دارم هنوز بعد این ک ورزش میکردم( بالا پایین میپریدم و یا طناب میزدم فیکس نیم ساعت ک میشد ) بعد تمرین های شکمی میزدم یک جوری شده بودم ک اگر روزی ورزش نمی‌کردم افسردگی میگیرفتم یهویی ول کردم به خاطر این دانشگاه کوفتی و ۲۴ واحدی ک برداشته بودم 

من دو سال رفتم خیلیم انگیزه داشتم ولی فهمیدم بیخودترینه دکتر گفت فشار به عضلات کف لگن میاد و باعث اف ...

یعنی شما میگی هیچ تاثیری نداره بدون برنامه ؟ من می‌خوام پاهام روی فرم بیاد. با باسنم سینه هم خیلی دارم برعکس می‌خوام آب بشه شکم اینا هم یکم دارم

من که راضی ام 

بهترین لطفی که در حق خودم کردم اینه که رفتم بدنسازی. 

با این که کلا اندامم خوب بود 

ولی الان بعد یه سال عاشقش شدم 

اصلا هم مثل مرذا نشدم. 

انگشتمم فرقی نکرده

کلا لاغرو ظریف بود

من که راضی ام بهترین لطفی که در حق خودم کردم اینه که رفتم بدنسازی. با این که کلا اندامم خوب بود ولی ...

باسن و پاهاتون روی فرم اومده ؟ شکمتون تخت شده ؟

سینه هاتون کوچیک تر نشده ؟ من می‌خوام کمی کوچیک تر بشه 

( عذر میخوام خیلی بد بیان کردم )

باسن و پاهاتون روی فرم اومده ؟ شکمتون تخت شده ؟سینه هاتون کوچیک تر نشده ؟ من می‌خوام کمی کوچیک تر بش ...

باسنم گرد شده 

لیفت شده سمت بالا 

پاهام پرتر شده پشت پام سفت شده 

ساق پام  هم همینطور 

سینه هامم کوچیک نشده. چون راستش کلا سینه نمیزنم زیاد

شکمم نداشتم  از اول.

فقط الان خط افتاده یه قسمت هاییش. 

باسنم گرد شده لیفت شده سمت بالا پاهام پرتر شده پشت پام سفت شده ساق پام هم همینطور سینه هامم کوچیک ن ...

خیلی خیلی ممنونم جواب دادین ایشالله موفق و سلامت باشی عزیزم ❤️

من تمرین باسنم کردم ولی نمی‌دونم تأثیر داشته یا نه روزی نیم ساعت ورزش کردم همراه تمرین های شکمی ک فی ...

ممنون عزیزم  

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘