2777
2789
عنوان

درد زایمانه هفته سی و هشت

99 بازدید | 8 پست

سلام

خانما من هفته ۳۷ و ۶ روزم

دیروزم یکم ورزشا رو انجام دادم برای اینکه بچه بیاد تو لگن و.... چون هفته پیش گفتن تو لگن نیومده هنوز

حالا از دیشب بدون وقفه کمرم درد میکنه ناجور

دراز میکشم بدترم هس

زیر شکمم گاه وقتی تیر میکشه و‌منقبض میشه و میزنه به واژنم خیلی درد میگیره

درد میاد تازانوهام ضعف همه بدنمو میگیره

نمیدونم ولی مثل زمانی که بی اختیار موقع پریودی ازت خون میره داره ازم ترشح میاد ابکی

مخصووصا وقتی از جام بلند بشم 

اینا ممکنه علائم زایمان باشه؟

درداش یه ۵ دقیقه ۱۰ دقیقه کمه دوباره شروع میشه

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

وای خودشه داره به دنیا میاد امروز یا فردا نینی تو بغلته😰🥹🥹🥹❤️

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

عزیزم یه سر برو بیمارستان یا درمانگاهی چیزی یه سونو بده یا با دکترت مشورت کن حتما 

تجربه ندارم اما پیگیری کن 🌹

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه باشه ممکن هم هست نباشه

ماه آخر این دردا طبیعیه

اگر درد شدید شد برو معاینه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

حتما برو دکتر تا کیسه آب پاره نشده 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

حتما برو بیمارستان 

شاید کیسه آبت سوراخ‌شده 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️