2777
2789

همین الان از خاب بیدار شدم اما حالت خاب و بیداری بودم وقتی این اتفاق واسم افتاد هرچی میخاستم حرف بزنم نمیتونستم چشامو نمیتونستم باز کنم فقد یکم از زیر چشلم میدیدم اونم یاد نیست چیبود یهویی رو سنگین شد فک کردم دارم میمیرم بعد نمیدونم چجوری ولی دیدم تو حالمونم و میخام برم سمت اتاق مامانم ک یهو نمیتونم و میخام جیغ بکشم ک میبینم اون سنگینی ک روم بود برداشته شد و چشام باز شد نمیدونین چیهه؟خیلی میترسم اگه بخابم دوباره همین اتفاق میوفته؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بختک یا همون فلج خواب 

چقد بچگیام این بلا سرم میومد😢 همین تازگیا هم اتفاق افتاد برام، واقعا ترسناکه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

به زبان خرافات بختک ولی دلیل علمی داره یه جورایی سست شدن خون تو بدنه  از اضطراب اینطور میشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
2810