2777
2789
عنوان

😭😭عذاب وجدان خستم کرده

143 بازدید | 8 پست

من بچه دومم دوماهشه و یه دختر ۲ سالم دارم 😭😭😭خیلی حسودی میکنه منم شدم یه عصبی ک دیگ ب خاطر کم خوابی شدیدم و اذیت و حسادت دخترم اعصابی برام نمونده 😭بچمو دعواش میکنم روش امشب دستم بلند کردم حالا زار زار گریم گرفته 😭😭😭.دلم براش کبابه و از غصه دیگه همین ذره خوابم ندارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه مجبور بودی اینقدر پشت سر هم بچه بیاری وقتی اعصاب و حوصله نگهداریشون رو نداری

اره مجبور بودم کاش ب حای سرزنش و نمک رو زخم پاشیدن دیگران دو کلام خوب حرف زدن هم بلد بودین بعضیاتون .حالا برو الان مدال میدن بهت اومدی ب ادمی ک اعصاب نداره و خودش خستس یه چی گفتی

عزيزم اونكه گناهي ندارع

شما توي سني ك نياز ١٠٠ بهت داره

براش يك شريك اوردي

تصميمي ك گرفني رو حتما توانايي. ر در خودت ديدي..

پرستار بگير بهت كمك كنه

به اولي برس خودت بيشتر

ميبيني ك اوضاع بهتر ميشه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
چقد ما خانم ها اعصابمون ضعیف ده از صبح تا حالا نصف تاپیک ها این بوده که بچمو دعوا کردم یا تنبیه الان ...

واقعا راه درست چیه من نمیدونم چجوری جلو حسادتش بگیرم نزنه داداششو

اره مجبور بودم کاش ب حای سرزنش و نمک رو زخم پاشیدن دیگران دو کلام خوب حرف زدن هم بلد بودین بعضیاتون ...

خب حالا که مجبور بودی و پشت سر هم آوردی و اعصابم نداری 

پس مجبوری همینجوری ادامه بدی

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
عزيزم اونكه گناهي ندارعشما توي سني ك نياز ١٠٠ بهت دارهبراش يك شريك اورديتصميمي ك گرفني رو حتما توانا ...

ما ۲۴ ای قربون صدقه اولی میریم هی با یه چیزی سوپرایز می‌کنیم براش کم نداشتیم نمیدونم دیگ چیکار کنم

ما ۲۴ ای قربون صدقه اولی میریم هی با یه چیزی سوپرایز می‌کنیم براش کم نداشتیم نمیدونم دیگ چیکار کنم

من نگفتم كم گذاشتين.چيري ك شما فكر ميكنيد كافيه

براي اون كافي نيست..اقتضاي سنش رو در نظر نگرفتني

بايد بچه باشيد تا حالشو درك كنيد.

شما دور از جون هو برات بياد با دستت گل و كادو و قربون صدقه

ايا دلت اروم ميشه؟ نه!! ميخواي شوهرت فقط مال خودت باشه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا