بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم همین پسر شماست .دقیقا دوسال وهفت ماه ...همینجوری حرف میزنند در حد کلمه اونم آسون ...مثل مامان بابا عمه ..آب برو ..بیا ...در بده ...همین کلمه های آسون ...حمله هم ازاین کلمه ها که بلده فقط میگه مثلا آب بده ...مامان بیا ...همینو همین منم خیلی میترسم .....پسر برادرم دوسال وچهار ماه کامل حرف میزنم پوشکشم گرفته ....من میترسم پوشک بکیرممیکم اول حرف بزنه بعد
پسر منم دوسال و یه ماهشه.حرف نمیزنه الان بچه ها کلا دیر حرف میزنن چون ارتباطات کمه و گوشی و موبایل هم تاثیر داره.دوماه کامل براش کتاب بخون.شبا قصه بگو براش.و شربت امگا هم خوبه
چه ماهی بدنیا اومده نارس بوده یا سر وقت.دختر من بهمن 1400 قرار بود بدنیا بیاد یکماه زودتر اومد همینه حرف زدنش...فقط رنگارو خوب یاد گرفته تنها جمله طولانیش بابا نیست... یا مثلاً میگم خوبی بجا خوبی باز میگه خوبی هی میگم بگو خوبم باز کار خودش میکنه